Titanic’in başarısını gölgede bırakacak mı

Güncelleme Tarihi:

Titanic’in başarısını gölgede bırakacak mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2006 00:00

"Kurtlar Vadisi Irak" filminde Necati Şaşmaz ile başrolü paylaşan, dev bütçeli "Titanic" filminin kötü adamı Hollywood’un usta oyuncusu Billy Zane, "Biletler aylar önceden tükenmiş. Bakalım Titanic’in başarısını gölgede bırakacak mı" dedi.

Bugün 470 salonda birden vizyona giren "Kurtlar Vadisi Irak" filminde, Türk askerlerinin başına çuval geçiren Amerikalı Albay Sam William Marshall karakterini canlandıran Billy Zane filmin politik yönüne dikkat çekti. "Filmin sosyolojik ve politik çağrışımları önemli" diyen Zane, bu çalışmada bulunduğu için de mutlu olduğunu dile getirdi. Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet’in başrolde olduğu "Titanic" filminde Caledon ’Cal’ Hockley karakteriyle dikkat çeken Zane, "Bu çalışmada bulunduğum için mutluyum. Filmin ilginç yanı ise farklı kültürlerden gelen oyuncuların gayet başarılı bir şekilde buluşması oldu. Biletler üç ay öncesinden tükenmiş. Bakalım bu film, ’Titanic’in başarısını gölgede bırakacak mı? Türk sinemasında harika oyuncular var" dedi.

Şaşmaz şaşırdı

Türkiye’de kırılmadık reyting rekoru bırakmayan "Kurtlar Vadisi" dizisiyle şöhreti yakalayan Necati Şaşmaz, "Kurtlar Vadisi Irak" filminin galasında kendisine gösterilen yoğun ilgiye karşılık şu açıklamada bulundu: "Ben her gün kendi kendime soruyorum nereden nereye geldim diye".
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!