Titanic’in Rose’u Kate Winslet'tan büyük itiraf!

Güncelleme Tarihi:

Titanic’in Rose’u Kate Winslettan büyük itiraf
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 18:13

Milyonları duygulandıran ve etkisini yıllar sonra dahi hissettiren film Titanic’in aşk kadını Rose karakterine hayat veren Kate Winslet, yıllar sonra büyük bir itirafta bulundu. Filmin Rose’u yıllar sonra o zamanlardan beri affedemediği olayı şimdi anlattı.

Haberin Devamı

Unutulmaz filmler arasına giren ve yıllarca konuşulan 1997 yılında gösterime giren Titanic filminin Rose karakterine hayat veren başrol oyuncusu Kate Winslet, filmin en unutulmaz sahnesi olan Jake’in ölüm sahnesi hakkında yıllar sonra eleştiri yaptı.

“Sevgilisini Ölüme Terk Etmesini Affedemiyorum.”

 

Filmde Rose, Titanic adlı geminin batması ve denize düşmelerinin ardından bir tahta parçasının üzerine çıkarak sevgilisi Jake’ yi ölüme terk etmişti. Jake, suyun soğukluğuna daha fazla dayanamayarak buz tutarak ölmüştü. İzleyiciler bu sahne karşısında çok duygulanmış ve ikisinin de kurtulma ihtimali varken neden Jake’in ölüme terk edildiğini tartışmışlardı.

Titanic’in Rose’u Kate Winslettan büyük itiraf

Haberin Devamı

Yıllar sonra filmin Rose’ u Kate Winslet, katıldığı bir programda Rose karakteri için: “Biliyorum, evet her ikisi de kurtulabilirdi. Rose’ un sevgilisini ölüme terk etmesini ben de affetmiyorum.” dedi. Winslet’ in bu sözleri izleyicilerin alkışlaması ve gülümsemesine sebep oldu.

Kate Elizabeth Winslet Kimdir?

Kate Elizabeth Winslet, 5 Ekim 1975 yılında dünyaya geldi. İngiliz oyuncu kariyerinde Titanic filmi ile neredeyse tüm dünyanın tanıdığı bir isim haline geldi. Oscar (Akademi), SAG, BAFTA, Grammy, Emmy ve Altın Küre ödüllerinin sahibidir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!