Titancılar'ın evlerine haciz

Güncelleme Tarihi:

Titancıların evlerine haciz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 1998 00:00

Haberin Devamı

İzmir'de 30 bin kişinin örgütlendiği para zinciri Titan'ın tutuklanan yöneticilerinin gayrimenkulleri de mühürlendi. Defterdarlık, polise başvurup mühürlenen evlerin koruma altına alınmasını istedi.

İzmir Defterdarlığı, Titan Türkiye Direktörü Kenan Şeranoğlu, İzmir Bölge Müdürü Ahmet Hakan Baz, Data International'ın sahibi Fatih Gülal'ın vergi borçları nedeniyle haklarında aldığı ihtiyati haciz kararını uyguluyor. Şeranoğlu'nun Ferrari marka lüks otomobili ve Bodrum'daki yatının haczedilmesinden sonra Bostanlı Mavişehir'deki evi de mühürlendi. Kordon Vergi Dairesi ayrıca sözkonusu Titan yöneticilerine ait Hatay'da bir ev ile Alsancak'taki işyerini de içindeki eşyalarla birlikte mühürledi.

Bu arada, Defterdarlığın İzmir Valiliği'ne başvurarak, ‘‘Titanzede’’ vatandaşların, mühürlenerek kapatılan evlerle işyerine düzenleyebilecekleri olası saldırılara karşı güvenlik güçlerince önlem alınmasını istediği bildirildi.

Bodrum'da kasım ayında ‘‘Can güvenliğim yok’’ diyerek Titancıların kendilerini tehdit ettiğini öne sürüp Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçe veren İngiliz asıllı Emel Ülgen ile Türk eşi Murat Ülgen kayıplara karıştı. Komşuları Ülgen çiftinin 4 gündür kayıp olduğunu öğrenince polis dosyayı yeniden açtı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!