TISİAD’da Kılıç güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

TISİAD’da Kılıç güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2018 11:31

TISİAD’da Kılıç güven tazeledi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Türkiye Irak Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği’nin  (TISİAD) tek liste ile gidilen 3’ncü Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Nevaf Kılıç güven tazeleyerek, yeniden başkan seçildi.
Nobel Oteli’nde gerçekleşen Genel Kurula, AK Parti Milletvekili Hacı Özkan, CHP Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, sivil toplum örgütlerinin ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.
Genel kurulda konuşan TISİAD Başkanı Nevaf Kılıç, TISİAD’ın Türkiye’nin önemli bağımsız iş dünyası örgütü olma yolunda emin adımlar attığını belirterek, dernek olarak kuruluşundan bu yana tarafsızlık, gönüllülük, şeffaflık ve bağımsızlık ilkelerinden taviz vermediklerini söyledi. Kılıç, bundan sonrada bu ilkelerden taviz vermeden çalışacaklarını ifade ederek, "TISİAD olarak bölgesel sorunların yanı sıra ekonomide ulusal ve sektörel sorunların çözümü için gayret göstermeye devam edeceğiz. Antalya, Mardin, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Mersin, Hatay, Zaho, Duhok, Erbil ve Süleymaniye’de düzenlediğimiz toplantılarda, Bölge ekonomisinin sorunlarını iş insanları ile birlikte tartıştık, çözüm önerileri getirmeye çalıştık. Kendine güvenen mutlu insanların yaşadığı bir Türkiye için çalışıyoruz. Değerli üyelerimizin desteği ile TISİAD Türkiye’nin kalkınma serüvenine daha fazla katkıda bulunacağına inanıyorum" dedi.
Genel Kurulda, faaliyet raporu ile mali rapor üyelerin oyları ile kabul edildi. Olağan durumlarda 2 yılda bir yapılan genel kurulun 3 yılda bir yapılması, 15 olan yönetim kurulunun 9’a düşürülmesi kararları alındı.
TISİAD’ın Nevaf Kılıç Başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu Erdal Alkan, Erhan Alaca, Hava Arslan, Hikmet Kenan Yozgatlı, Oktay Değirmenci, Reber Haşimoğlu, Recep Metin ve Yasemin Hatice Kurt’tan oluştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!