TIR’ın altında kalacaklardı

Güncelleme Tarihi:

TIR’ın altında kalacaklardı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2016 14:37

Kazan’da TIR ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kazadan yaralı olarak kurtulan çocuklar Baran Fırat ve Arzu Yayevi’nin 9 yıl önce babalarını trafik kazasında kaybettikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

Kazan’da otomobille TIR’ın çarpışması sonucu 2’si çocuk 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Tuğba Yayevi idaresindeki 06 AF 4571 plakalı otomobil, Kazan girişindeki kavşakta, Yüksel Süzgen’in kullandığı 14 KP 491 plakalı TIR’la çarpıştı. Kazada, sürücü Yayevi (31), otomobildeki çocukları Baran Fırat (12) ve Arzu (14) ile tır şoförü Süzgen (52) yaralandı. Yaralılardan otomobil sürücüsü Yayevi ve oğlu Baran Fırat Sincan Devlet Hastanesi, TIR şoförü Süzgen ve Arzu Yayevi Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

DEVRİLİNCE KURTULDULAR

TIR şoförü Süzgen, otomobili fark ettikten sonra direksiyonu sağa kırdığını söyledi. Süzgen, “Hakimiyetimi kaybedince TIR devrildi ama otomobildekiler de kurtuldu. Yardım için yanlarına gittiğimde bana teşekkür ettiler. ‘Babamızı da bir trafik kazasında kaybetmiştik. Sen bizim hayatımızı kurtardın’ dediler” diye konuştu. Kazada yaralanan çocukların babası Mehmet Yayevi’nin, 2007 yılında trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!