Tinder Gold geliyor, sizi beğenenleri görebileceksiniz!

Güncelleme Tarihi:

Tinder Gold geliyor, sizi beğenenleri görebileceksiniz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 07:25

Arkadaşlık ve çöpçatan uygulamaları arasında en popüler servislerin başında gelen Tinder için yeni bir abonelik paketi geliyor. Tinder Gold, çok önemli bir özellik ile gelecek.

Haberin Devamı

Tinder Gold adı verilen yeni abonelik sistemi, kısa bir süre sonra kullanıma sunulacak ve sunacağı özellik ile ciddi bir talep görebilir.

Şu anda Tinder servisinin kısıtlı özelliklere sahip ücretsiz servisi ve Tinder Plus adı verilen Premium özellikler sunan bir servisi kullanımda. Tinder Plus aboneleri, sınırsız beğeni, konum değiştirme gibi özelliklere sahip oluyor.

Resmiyet kazanan Tinder Gold paketi ise bu özelliklerin de ötesinde bir yenilik ile gelecek ve büyük ilgi görmeye aday. Tinder Gold paketi öncelikli olarak Arjantin, Kanada ve Meksika gibi ülkelerde test amaçlı olarak kullanıma sunulacak. Sonrasında ise global olarak servis aktif hale getirilecek.

Tinder Gold paketinin en büyük yeniliği ise sizleri beğenen kişileri görüntüleyebilmesi olacak. Özetleyecek olursak, Tinder Gold paketine sahip olan bir abone, kendisini beğenen kişileri görüp bu duruma göre hareket edebilecek.

Haberin Devamı

shiftdelete'in haberine göre Tinder Gold paketinin fiyatlandırması ise henüz netleşmedi. Plus abonesi olanların aradaki farkı ödeyerek Gold pakete geçebileceği belirtiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!