Timur Acar ile Eda Özerkan evleniyor!

Güncelleme Tarihi:

Timur Acar ile Eda Özerkan evleniyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 19:19

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kertenkele’nin sevilen oyuncularından şoke eden evlilik kararı. Bir süre önce rol arkadaşlıklarını aşka dönüştüren Eda Özerkan ile Timur Acar evleniyor. Peki; Timur Acar ile Eda Özerkan'ın evlilik tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Ekranların sevilen dizisi Kertenkele’nin başarılı oyuncularından Eda Özerkan ve Timur Acar evleniyor. Kertenkele dizi setinde tanışan ardından aşk yaşamaya başlayan çiftin birlikteliği evliliğe gidiyor.

Geçtiğimiz yıl rol aldıkları Kertenkele dizisinde aşk yaşamaya başlayan Eda Özerkan ve Timur Acar çifti birlikteliklerinin çok güzel gittiğini, mutlu olduklarını ve Temmuz ayının ikinci haftasında nikah masasına oturacaklarını duyurdu.

Dizide Kertenkele karakterine hayat veren Timur Acar, geçtiğimiz yıl rol arkadaşı Eda Özerkan ile aşk yaşamaya başlamış, çiftin birlikteliği dizi setinde olay yaratmıştı. Bir yıldır mutlu bir şekilde ilişkilerini devam ettirdiklerini belirten çift, yaz aylarında evleneceklerini duyurdu. Timur Acar sevgilisi Eda Özerkan’a özel tasarımlı bir pırlanta ile evlenme teklifi etmişti.

Haberin Devamı

Çift, düğünü ile olarak bahar aylarında yapmak istediklerini belirtmişti ancak bugün gelen haberlere göre Temmuz ayının ikinci haftasında gerçekleştireceklerini duyurdu. Düğün Çubuklu Hayal Kahvesi’nde çiftin yakın arkadaşlarının katılımıyla sade bir törenle gerçekleşecek.

Timur Acar ile Eda Özerkan evleniyor

Timur Acar Kimdir?

22 Aralık 1979 Sakarya doğumludur. Çocukluğunu Almanya’da geçiren Timur Acar, 17 Ağustos 1999 depreminin ardından ailesi ile birlikte memleketi Sakarya’nın Karasu ilçesine gelerek burada yaşamaya başlamıştır. Ailesinden dolayı aslen Gürcü kökenlidir.

Aynı yıl tiyatro ile ilgilenmeye başlamıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Bunun ardından Kurşun Yarası, Avrupa Yakası ve Akasya Durağı gibi projelerde yer almıştır.

2013 yılında Nurgül Yeşilçay ile Bebek İşi isimli dizide Murat karakterini canlandırmıştır. Şu sıralar ise Kertenkele dizisinde başroldür. Oyunculuk dışında müzik ile de ilgilenmekte.

Özel Hayatı

Başarılı oyuncu ilk evliliğini 2007 yılında yapmış ancak bazı nedenlerden dolayı 2009 yılında bu evliliğini sonlandırmıştır.

Haberin Devamı

Timur Acar ile Eda Özerkan evleniyor

Eda Özerkan Kimdir?

11 Mart 1984 Adana doğumludur. Oyunculuk ve modellik yapmaktadır. Liseyi Kadıköy Anadolu Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır. Lise yıllarında resim ve dans eğitimleri almıştır.

2002 yılında Beyaz Show’da Ejder’in İnci Taneleri’nden biri seçilmiştir. 2003 yılında Kral Tv’de VJ’lik yapmıştır.

Acun Ilıcalı yönetmenliğinde düzenlenen Survivor yarışmasının 2014 yılındaki sezonunda ünlüler takımında yer almıştır.

Diziler

2004 Cennet Mahallesi

2007 Pars: Kiraz Operasyonu

2008 Girdap

2008 Aşk-ı Memnu

2009 Adanalı

2012 Firar

2014 Kertenkele

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!