Timuçin Şahin Ortaca'daydı

Güncelleme Tarihi:

Timuçin Şahin Ortacadaydı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 15:13

ÜNLÜ Caz gitaristi Timuçin Şahin, Muğla’nın Ortaca İlçesi’ndeki bir barda sahne aldı. Hemşerilerine caz müziği dolu keyifli bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

Ege Yolcu Motosiklet Grubu tarafından Dalyan’daki bir barda organize edilen gecede, ABD Newyork’ta yaşayan Ortacalı olan ünlü caz gitaristi Timuçin Şahin, sahne aldı. Şahin’e, davulda Owen Hart ve kontrabas da İranlı Samım Inaıe eşlik etti. Caz müzik parçalarının çalındığı gecede müzik severler eğlenceli dakikalar yaşadı.

Etkinliği gerçekleştiren ünlü müzisyenin ağabeyi de olan Ege Motosiklet Grubu Başkanı Nadir Şahin, "Kardeşim Amerika’da yaşıyor. Türkiye’ye konser vermeye geldiler. Biz Ege Yolcu Motosiklet Grubu, periyodik olarak halka açık ücretsiz olarak düzenliyoruz. Kültür ve sosyal etkinlikler çerçevesinde bir gece düzenleyelim istedik. Sağ olsun beni kırmadı" dedi.

Üstü perdesiz yedi telli, altı normal olan özel yapım gitarıyla sahne alan Timuçin Şahin, "Türkiye’de verdiğimiz konserler oldukça ilgi görüyor. Eskişehir, Bergama ve Aydın belediyelerinden konser teklifleri aldım. 19 Mayıs’ta Eskişehir’deyiz" dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!