Timsah gözyaşları

Güncelleme Tarihi:

Timsah gözyaşları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2015 01:12

Berlin’de 8 aylık hamile Maria’yı öldüren şüphelilerden Daniel M., olay gecesi Eren T.’nin kendisini de öldürmesinden korkarak arkadaşının evine sığınmış ve tüm gece ağlamış.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın başkenti Berlin’de geçen hafta işlenen Maria P. cinayetinde her geçen gün yeni bir ‘vahşet’ ortaya çıkıyor.
19 yaşındaki Eren T., aynı yaştaki arkadaşı Daniel M. ile 8 aylık kız çocuğuna hamile eski sevgilisi Maria P.’yi (19) ormana götürüp önce bıçaklamış, ardından diri diri benzin döküp yakmıştı. Polis, 2 cinayet şüphelisini olaydan kısa süre sonra yakalamıştı.

MARIA YANARKEN KAÇMAYA ÇALIŞMIŞ

Cinayet masası ekiplerine göre Daniel M., Maria P.’yi tutarken, Eren T. de genç kadını önce karnından iki kez bıçaklayıp, ardından da üzerine benzin döküp diri diri yaktı. Genç kızın direndiği, bıçak darbelerine ve alev alev yanmasına rağmen kurtulmak için koşmaya çalıştığı belirlendi. Bu arada o gece Maria’yı sağ gören son kişi de ortaya çıktı. Dainel’in yakın arkadaşı 18 yaşındaki tanık, Bild gazetesine vahşet gecesini şöyle anlattı:

‘EREN BENİ DE ÖLDÜRECEK’

“Akşam eve geldim. Kapının önünde bir araç gördüm. Arabada Daniel, onun bir arkadaşı ve bir kız vardı. Selam verdim. Gece yarısı Daniel geldi. Tamamen bitikti. Sadece, ‘Kötü bir şey oldu. Sende kalabilir miyim’ diye sordu. Olayın yaşandığı geceydi. ‘Eren buraya gelip beni öldürecek’ dedi. Sonra ormana gidip ne olduğuna bakmamızı istedi. Ama ben korktum, istemedim. Bütün gece ağladı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!