Ticaret Odası Başkanı Koçak: Bacası tüten bir fabrikanın temelini atacağız

Güncelleme Tarihi:

Ticaret Odası Başkanı Koçak: Bacası tüten bir fabrikanın temelini atacağız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2018 10:59

Ticaret Odası Başkanı Koçak: Bacası tüten bir fabrikanın temelini atacağız

Haberin Devamı

Zeynep GÖRGÜLÜ/ŞEREFLİKOÇHİSAR (Ankara),(DHA)- ŞEREFLİKOÇHİSAR Ticaret Odası Başkanı Levent Koçak, yapacakları projeler hakkında bilgi vererek, ilçeye bacası tüten bir fabrika temeli atacaklarını söyledi.
Şereflikoçhisar Ticaret Odası Başkanı Levent Koçak, son günlerde ülkede yaşanan ekonomik gelişmelerle ilgili açıklamada bulundu.
Türkiye'nin büyük bir ekonomik saldırı altında olduğunu belirten Koçak, "Biz bunların üstesinden geleceğiz. Türkiye güçlü bir ülke. Bu tip savaşlara girip kazanan bir Ülkeyiz. Allah’ın izniyle biz bu savaşı da kazanacağız. Biz ticaretle uğraşan bütün üyelerimize, panik yapmadan ticaretlerini normal seyirde devam ettirmelerini tavsiye ediyoruz. Bu tip dalgalanmalar en nihayetinde sonuçlanacaktır. Ve biz kazanacağız" dedi.
'BİR FABRİKA TEMELİ ATACAĞIZ'
Daha sonra ticarte odasının yapacağı projelere değinen Koçak, şunları söyledi:
"Sivil Toplum Kuruluşlarının tamamının içinde olduğu yeri geldiği kadar çok cüzi miktarda da olsa TOBB, Esnaf Sanatkarlar Odası, kredi kefalet ve belediye gibi buna benzer kuruluşların oluşturduğu bir çatı oluşturarak böyle bir çatının altına geniş katılımlı bir Ticari İşletme fabrika kurumuyla ilgili girişimde bulunacağız. Bunun biz alt yapı araştırmalarını yaptık. Herhangi bir şekilde bir sıkıntı görmüyoruz. Büyük ihtimalle de bu başarıya ulaşacak. Onun alt yapı hazırlığını yaptıktan sonra ve bunu yurtiçinde ve yurtdışında insanların tamamını bu çatının altına koyup, Koçhisar’da bacası tüten bir fabrikanın temelini atmış olacağız."
Koçak daha sonra ikinci el araç alım satım yapanların yetki belgesi almalarının zorunlu olduğunu belirterek, İş-Kur ile TOBB arasında imzalanan protokol kapsamında iş garantili kurslar açılacağını ve Şereflikoçhisar'ın üniversiteli gençlerine burs verebilmek için vakıf kurulacağını söyledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!