Ticaret Borsası'ndan Vali yardımcısı çifte ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Ticaret Borsasından Vali yardımcısı çifte ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 15:09

Ticaret Borsası'ndan Vali yardımcısı çifte ziyaret

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Ticaret Borsası (STB) Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivas Vali Yardımcıları Zihni Yıldızhan ve Yeliz Yıldızhan çiftini makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Vali Yardımcıları ile bir süre sohbet eden Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, borsanın çalışmaları ve yeni kurulacak olan Ot Borsası hakkında bilgiler verdi. Başkan Hastaoğlu, "Sivas Ticaret Borsası olarak başta Sivas Valimiz Davut Gül olmak üzere diğer kurum müdürlerimizle uyum içerisinde çalışıyoruz. Vali Yardımcımız Sayın Zihni Yıldızhan ile birlikte Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bünyesinde olan Tarım Komisyonu'nda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimizin kalkınması noktasında Vali Yardımcılarımızla her zaman diyalog içerisinde çalışmalarımızı sürdürmenin gayreti içerisindeyiz. Son Mülki İdare Amirleri kararnamesi ile ilimize atanan Vali Yardımcılarımız Zihni Yıldızhan ve Yeliz Yıldızhan'ın yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Vali Yardımcıları Zihni Yıldızhan ve Yeliz Yıldızhan ise çeşitli illerde görev yaptıklarını fakat tarihi ve kültürel yönden zengin bir Anadolu kendi olan Sivas'ta görev yapmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı Başkan Hastaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!