Ticaret Borsası'ndan Empati Kafe'ye televizyon hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Ticaret Borsasından Empati Kafeye televizyon hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2018 10:41

Ticaret Borsası'ndan Empati Kafe'ye televizyon hediyesi

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin),(DHA) - MERSİN'in Tarsus ilçesi Ticaret Borsası, Görme Engelliler ile Sakatlar Derneği'nin birlikte işlettiği Empati Kafe'ye LCD televizyon hediye etti.
Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle harekete geçen Ticaret Borsası, kafenin bir eksiğini tamamlama kararı aldı. Ardından kafeye televizyon hediye etmeyi kararlaştıran Başkan Murat Kaya, hediyeyi engellilere teslim etti.
Desteklerinin her zaman devam edeceğini ifade eden Kaya, "Toplumumuza faydalı, üretken ve bağımsız bireyler haline gelmeleri için engelli vatandaşlarımızın yanında olmak, işbirliği içinde hayatı beraber paylaşmak, insana ve topluma gösterdiğimiz saygının en önemli göstergelerinden biridir. Tüm engelli vatandaşlarımız gibi görme engelli vatandaşlarımızın da yaşamlarını kolaylaştırmak, onlara sahip çıkarak sorunlarına ortak olmak insani görevimiz ve asli vazifemizdir. Engelli insanların hayat kalitesini yükseltecek ve kolaylaştıracak faaliyetlerin kurumlar kadar toplum tarafından sürdürülmesi ve desteklenmesi gerekir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!