Ticaret Borsası üyelerine finansman eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Ticaret Borsası üyelerine finansman eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2017 14:37

Ticaret Borsası üyelerine finansman eğitimi

Haberin Devamı

 

Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ),(DHA)TEKİRDAĞ'ın Malkara İlçesi'nde Namık Kemal Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından Ticaret Borsası ve Ticaret Sanayi Odası üyelerine mali ve finansman eğitimi verildi.

Malkara Ticaret Borsası Başkanı Atilla Ayaz, ticaret yapan iş adamlarının her zaman tetikte olmak zorunda olduğunu, ticaret yapan kişinin hesabını iyi yapması gerektiğini söyledi.   Ayaz, "Üyelerimiz ve yönetim kurulumuzun isteği üzerine eğitim seminerlerimize devam ediyoruz. Bugünkü eğitimi Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Teorisi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr.  Rasim Yüksel ile  Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Ali Gürel verdi. Ben üyelerimize verilen bu eğitimin çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Öğretim görevlisi değerli hocalarımıza tüm üyelerimiz adına teşekkür ederiz" dedi.

Prof.Dr. Rasim Yüksel ile Yrd. Doç. Dr. Ali Gürel, üyelere stoklama kararını belirleyen faktörler, sermaye maliyeti, stoktaki ürünlerin değer artışı, kendi sermayesi ile stok yatırımı, Türk lirası ve dövize endeksli kredi kullanarak stok yatırımı, Merkez Bankası faiz kararlarını etkileyen faktörler ve o anki ülkenin ekonomik durumu ve seyri hakkında geniş bilgiler sundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!