Tıbbi mümessiller, kahvaltıda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Tıbbi mümessiller, kahvaltıda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 09:20

Tıbbi mümessiller, kahvaltıda buluştu

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - MÜMESSİL Dayanışma Derneği (MÜDAD) Gaziantep Şubesi'nin yönetici ve üyeleri, hafta sonu kahvaltıda bir araya geldi.
Tıbbi mümessillik mesleğinin sorunlarının çözümüne öncülük etmek ve mümessiller arasındaki mesleki dayanışmayı artırmak amacıyla kurulan derneğin düzenlediği kahvaltı etkinliğine Gaziantep’te görev yapan tıbbı mümessiller büyük ilgi gösterdi. Mümessiller kahvaltıya aileleri ile birlikte katıldı. Nisan ayı içerisinde yapılan ilk genel kurul toplantısının ardından yönetim kurulu ile birlikte çalışmalarına başlayan MÜDAD Gaziantep Şube Başkanı Emrah Diri, kahvaltı öncesi yaptığı konuşmada, toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekti. Başkan Diri, "Değerli meslektaşlarım, 14 Nisanda çıktığımız bu yolda yaklaşık 1 aylık bir süre geçti. Bu süre içerisinde dernek üyeliği, dernek yeri ve sponsorluk konusunda bir hayli yol aldık. İlk günde söylediğimiz gibi bir aile olmak için bu yola baş koyduk. İşte bunun ilk adımını da bu kahvaltı ile atmış bulunuyoruz. Ailemiz her geçen gün büyüyor. Sizlere ve mesleğimize hizmet edebilecek projelerimizi birlikte hayata geçireceğiz. Önümüzdeki günlerde dernek lokalimizle de sizlerin hizmetinde olacağız. Sık sık bu tür etkinlikler düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz" dedi.
Mümessil Dayanışma Derneği Genel Başkanı Atay Dumlu ise, kahvaltı etkinliğine gönderdiği mesajda, "Birlikte güçlüyüz" dedi. Genel Başkan Dumlu, şunları söyledi:
"Mümessil Dayanışma Derneği 2014 yılında önceleri internet platformu olarak kurulmuş sonra mesleğimizi temsilen yurt çapında hizmet vermek üzere dernekleşmiştir. Misyonu Cumhuriyetin ilkelerini ve milli değerleri benimsemiş, tıbbi mümessil camiasının, mesleki ve toplumsal sorunlarının farkında olan ve bunlara çözüm üreten, üyelerinin haklarını savunan, meslektaşları arasında birlik ve beraberliği sağlayarak, ilaç endüstrisi ve sağlık sektörü paydaşlarınca saygı duyulan bir sivil toplum kuruluşu olmaktır. 22 Ekim 2016 tarihindeki 2. Genel Kurulda görevi devralan yeni yönetim kurulu olarak mesleğimiz adına çalışarak söz verdiğimiz hedeflere ulaşmak için gayret gösteriyoruz. Şu anda 1000’in üzerinde üyesi bulunan, aktif ve etkili bir sivil toplum kuruluşuyuz. Mümessil Dayanışma Derneği Gaziantep Şubesi olarak yapmış olduğunuz bu güzel etkinliğe katılamamamın üzüntüsünü yaşarken, birlik beraberlik içerisinde düzenlediğiniz bu güzel kahvaltı organizasyonunu takdir ediyor hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Unutmayın ki, aynı yolda, birlikte güçlüyüz."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!