THY'den Fenerbahçe taraftarına Madrid'e ek sefer müjdesi

Güncelleme Tarihi:

THYden Fenerbahçe taraftarına Madride ek sefer müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2015 11:23

Fenerbahçe Ülker'in dün THY Avrupa Ligi'nde Final Four'a kalmasının ardından binlerce kişi organizasyonun yapılacağı Madrid şehrine uçak biletlerini sorgulamaya başlayınca THY'nin iletişim kanalları felç oldu. Bugün THY'den taraftara müjdeli haber geldi. THY, Madrid'e ek sefer yapılacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Turkish Airlines (THY) Euroleague'de Final Four'a kalan ve 15-17 Mayıs tarihleri İspanya başkenti Madrid'de düzenlenecek final maçları için Fenerbahçeli taraftarlar uçak bileti bulmak için yoğun çaba harcarken, THY'den ek sefer müjdesi geldi.

THYden Fenerbahçe taraftarına Madride ek sefer müjdesi
Fenerbahçe'nin zaferi THY'yi kilitledi

THY Euroleague'de İsrail ekibi Maccabi Electra'yı uzatmalarda 75-74 yenen Fenerbahçe Ülker, seride durumu 3-0'a getirerek Final-Four'a yükselmesinin ardından taraftarlar 15-17 Mayıs'ta Madrid'de düzenlenen maçlara çevirdi. Taraftarlar Madrid'de düzenlenecek Final-Four maçlarını yerinde izlemek için uçak biletlerine hücum ederken, bir müjde Türk Hava Yolları'ndan geldi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Ali Genç, Madrid'de düzenlenecek Final-Four maçları için Türkiye'den İspanya'ya yapılacak uçak seferlerinde talep olduğu takdirde ek sefer koyabileceklerini söyledi.


BAKMADAN GEÇME!