THY elektronik yasağını böyle aştı!

Güncelleme Tarihi:

THY elektronik yasağını böyle aştı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2017 09:51

Türk Hava Yolları, Amerika ve İngiltere uçuşlarında uygulanan elektronik yasağına karşı yeni bir çözüm buldu. İşte THY'nin Business Class yolcuları için bulduğu çözüm!

Haberin Devamı

ABD ve İngiltere tarafından aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 8 ülkeye, elektronik yasağı uygulandığını ve bu nedenle akıllı telefondan büyük herhangi bir elektronik cihazın kabine alınmayacağını sizlere duyurmuştuk.

Elektronik yasağı için güvenliğin gerekçe gösterilmesi akıllarda soru işaretlerine neden olurken, yasak sonrasında tüm yolcularına ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunan THY'nin bunu bir adım daha ileri taşıyacağı öğrenildi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabı üzerinden bugünden itibaren Amerika ve İngiltere uçuşlarında Business Class yolcularına laptop dağıtacaklarını açıkladı.

THY elektronik yasağını böyle aştı

Haberin Devamı

Sadece dizüstü bilgisayarlarını kapıda teslim eden yolculara dağıtılacak olan Dell üretimi dizüstü bilgisayarın üzerinde Türk Hava Yolları logosuna yer veriliriyor.

Cihazın tam modeli hakkında şu an için elde edebildiğimiz bir bilgi bulunmuyor. Ancak, dizüstü bilgisayarın bükülebilir yapısı cihazın Dell'in 2 in 1 serisinden bir ürün olduğunu ortaya çıkarıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!