Thompson Manisa Büyükşehir Belediyespor’da

Güncelleme Tarihi:

Thompson Manisa Büyükşehir Belediyespor’da
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2015 17:59

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TRİNİDAD’LI YENİ TRANSFERİ CHANNON THOMPSON’A İMZAYI ATTIRDI.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Trinidad’lı yeni transferi Channon Thompson’a imzayı attırdı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı tarihindeki ilk yabancı oyuncusunu takıma kazandırdı. Geçen yıl Rusya Ligi’ni 3. sırada bitiren Uralochka Ecatherinburg’un önemli oyuncularından Channon Andrea Frances Thompson, Büyükşehir Belediyespor ile yeni başarılara yelken açmak için sözleşme imzaladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Genel Koordinatör Alparslan Ustamehmetoğlu, Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Haşim Elmalı katıldı.
VİZYONUMUZA YAKIŞAN BİR TRANSFER OLDU
Futbol ve voleybolda şampiyonluklarla kapatılan sezonun ardından takımın vizyonuna yakışır şekilde transferler yapıldığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, “Geçen sezon şehrimize futbol ve voleybolda şampiyonluklar yaşattık. Bu doğrultuda hem voleybol takımımıza hem de futbol takımımıza transferler yaptık. Teknik kadrolardan gelecek rapora doğru belki bir iki hamle daha yapabiliriz. Onun haricinde bugün büyükşehir belediyespor için güzel günlerden bir tanesi. Voleybolda lig atlayıp, bunun yanı sıra kapalı bir spor salonumuza kavuştuktan sonra, büyükşehir belediyespor vizyonuna yakışır şekilde bugün tarihimizdeki ilk yabancı oyuncuyu da kulübümüze kazandırmış oluyoruz. Thompson’a kulübümüze hoş geldin diyorum, diğer oyuncularımızla birlikte takım ruhu içerisinde mücadele ederek, kulübümüze başarılar kazandıracağını ümit ediyorum” diye konuştu.
OYUNCUYU CEV FİNALLERİNDE İZLEDİK
Channon Thompson’un transferinin uzun süreçler sonunda gerçekleştiğini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, “Nisan ayında Bursa’da yapılan CEV Cup Finalleri’nde teknik heyetimiz oyuncuyu tespit ettiler. Teknik rapor doğrultusunda oyuncunun kulübüyle temaslara başladık. Yabancı transferi uzun bir süreç. Türkiye de hiç oynamamış bir oyuncu. Rusya ligini 3. bitiren Uralochka gibi bir takımdan transfer yapıyorsunuz. Takım bu sene şampiyonlar liginde oynayacak. Öyle bir takımdan transfer yapmak kolay değil işin açıkçası. Oyuncumuz da ülkesinin milli takım kampından gelip, aramıza katıldı. Doğru bir transfer olduğunu düşünüyorum. Uyum sürecini çabuk atlatıp, takımımıza katkı sağlayacağını düşünüyorum. Hayırlısı olsun diye konuştu. Çalışkan oyuncunun transferinde büyük emeği geçen Vedat Tunca’ya teşekkür etti.
THOMPSON ÇOK MUTLU
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımının yeni transferi Channon Thompson transferi dolayısıyla mutlu olduğunu belirterek, yeni sezonda başarılı olmak için en iyi performansı sergileyeceğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!