THK'den deri çağrısı

Güncelleme Tarihi:

THKden deri çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2017 12:11

THK'den deri çağrısı

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - TÜRK Hava Kurumu (THK) Korkuteli Şube Başkanı Mehmet Karaca, kurban derilerinin makbuz karşılığında THK görevlilerine verilmesi çağrısında bulundu.

THK Şube Başkanı Mehmet Karaca, vatandaşların kurban derilerini istedikleri vakıf ya da kuruma bağışlayabileceklerini söyledi. Ancak kime verildiğine dikkat edilmesi çağrısında bulunan Karaca, "Çünkü geçen dönem devletimize karşı büyük bir mücadele yürüten bölücü terör örgütünün şehirlerdeki mensupları ile darbe girişiminde bulunan FETÖ mensupları halkın dini duygularını istismar ederek deri topladı. Buradan elde edilen gelir halkımıza, vatanımıza karşı kullanıldı. Önemli olan hayırlı bir kuruma, hayır işleri yapan kuruma vermektir. Bunların başında da Türk Hava Kurumu gelmektedir" dedi.

Kurban derilerinden elde edilen derilerin gençlerin eğitimi için kullanıldığına dikkati çeken Karaca, "Çeşitli kamplarda gençlere eğitim veriyoruz. Vatandaşların fitre, zekat ve kurban derileriyle yapılan yardımlarla Türk gençliğine bu kurslar ücretsiz verilmektedir" dedi.

Mehmet Karaca, kurban derileri verilirken mutlaka makbuz alınmasını istedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!