THK YüreÄŸir Åžubesi açıldı

Güncelleme Tarihi:

THK Yüreğir Şubesi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2018 10:42

THK Yüreğir Şubesi açıldı

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA'da Türk Hava Kurumu'nun (THK) Yüreğir Şubesi 15 Temmuz Şehitler Parkı, Bilim Tarih ve Kültür Kompleksi içerisinde açıldı.
Açılışa THK Kurumu Genel Başkanı Kürşat Atılgan, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Gül Demet Sarı, Büyükşehir Belediye Başkan V. Ramazan Akyürek, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, THK Üniversitesi Rektörü Ahmet Erman Akbulut, Genel Sekreter Selim Kaya ve vatandaşlar katıldı. Yüreğir Şube Başkanı Naci Kazan oldu.
THK Kurumu Genel BaÅŸkanı KürÅŸat Atılgan sportif havacılıkla ile ilgili her yıl 50 bin civarında gence kurs ve eÄŸitim verdiklerini belirtti. 400 ÅŸube arasında en güzelinin YüreÄŸir'de açılan yer olduÄŸunu belirtti. Adana BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Vekili Ramazan Akyürek ise THK ilk ve yerli bir kurum olduÄŸunu söyledi. AK Parti Adana Milletvekili Fatma Gül Demet Sarı ise THK'nu yeteri kadar tanımadığımızıÂAtatürk'ün vizyonu ile, pek çok alanda  baÅŸarıyla çalışmalarını sürdüren bir kurum olduÄŸunu belirtti.
BAŞKAN ÇELİKCAN ''İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
Açılışta bir konuşma yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''İstikbal Göklerdedir. THK Kurumu Yüreğir Şubesinde bir çok gencimiz eğitim alacaklardır. Gençlerimiz buradan aldıkları ilham ile ülkemize yön veren insanlar olmasını diliyorum. THK Yüreğir Şubesini açarak bölgemizde önemli bir eksikliği gidermiş olduk'' dedi. Açılış konuşmalarının ardından THK Yüreğir Şubesi törenle açıldı.

FOTOÄžRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!