The Rolling Stones yeni albüm hazırlığında

Güncelleme Tarihi:

The Rolling Stones yeni albüm hazırlığında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2015 14:40

Tüm zamanların en ünlü rock grupları arasında gösterilen The Rolling Stones, yeni albüm için stüdyoya giriyor. Grubun gitaristi Keith Richards, "İlk kez hepimiz aynı anda bu işi yapmak istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

1962 yılında İngiltere'de kurulan rock müzik grubu The Rolling Stones, 10 yıl aradan sonra yeni albüm hazırlıklarına başladı.

The Quietus sitesine röportaj veren grubun gitaristi Keith Richards şunları söyledi:

The Rolling Stones yeni albüm hazırlığında

Keith Richards 2009 yılında Louis Vuitton'un reklam kampanyası için poz vermişti.

"Bizim çocuklarla 3-4 gün önce buluştuk. Herkes, 'Evet mutlaka stüdyoya girmeliyiz' diyordu. Ne zaman ve nerede olacağını henüz bilemiyorum ama yakın gelecekte yeni şarkılar için çalışmaya başlayacağız. Nihayetinde hepsi bunu istiyor. Üstelik aynı anda istiyorlar! Normalde onları silah zoruyla bile istemedikleri bir şeyi yaptıramazsınız. Şimdiki durumdan ben çok umutluyum."

Haberin Devamı

The Rolling Stones en son 2005 yılında 'A Bigger Bang' isimli bir albüm yayınlamıştı. O tarihten sonra grup dağılmanın eşiğinden döndü. Richards, "Grubu birçok kez dağıtmaya karar verdik ama hiçbir zaman 2005 yılında olduğu gerçekten dağıtmaya yaklaşmamıştık" diyor.

The Rolling Stones yeni albüm hazırlığında

"Şubat-Mart 2016 tarihlerinde Güney Amerika'da konserler vereceğiz. Nisan ayında da stüdyoya girmeyi çok isterim. Ama bu çocukları çok iyi tanıyorum. Turu bitirdikleri zaman hiçbir şey yapmak istemiyorlar!"

Keith Richards 18 Eylül'de 'Crosseyed Heart' isimli üçüncü solo albümünü yayınlayacak. Aynı gün yeni Keith Richards belgeseli de Netflix'te yayınlanacak. 'Keith Richards: Under the Influence' isimli belgesel, geçtiğimiz yıl çektiği '20 Feet From Stardom' filmiyle Oscar kazanan Morgan Neville imzalı.

Film sırasında Richard'ın son albümü 'Crosseyed Heart' albümü nezdinde sanatçının geçmişine iniliyor. Richards'ın ilk solo albümünü kaydettiği 23 yıl öncesine... Belgeselin fragmanında Keith Richards, "The Rolling Stones kış uykusuna yatmıştı. Stüdyoya girip birkaç şarkı yapmak için inanılmaz hevesliydim" diyor.

Haberin Devamı

The Rolling Stones yeni albüm hazırlığında
The Rolling Stones yeni albüm hazırlığında

"Kim olduğumu biliyorum ama fark ettim ki insanlar Keith Richards'ın uyuşturucu kullanan, bir elinde içki bardağıyla gezen, etrafa küfür eden biri olduğunu düşünüyorlar."


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!