Londra'da Harry Kane resitali

Güncelleme Tarihi:

Londrada Harry Kane resitali
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 10:49

Premier Lig'in 26. haftasında Stoke City'yi konuk eden Tottenham, Harry Kane'in 3 gol ve 1 asistle yıldızlaştığı maçta sahadan 4-0'lık zaferle ayrıldı.

Haberin Devamı

Premier Lig'de Chelsea'yi 10 puan geriden takip eden Tottenham zirve inadından vazgeçmiyor. Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'ne veda ettikten sonra lige dönen Pochettino'nun öğrencileri ilk yarıda bulduğu 4 golle 3 puanı cebine koydu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi 14. dakikada Harry Kane'in golüyle öne geçti. Bu golle beraber Tottenham formasıyla 100. golüne ulaşan Kane, 32. dakikada bir daha sahneye çıktı. Christian Eriksen'in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası çizgisinin üzerinden gelişine şık bir vuruş yapan İngiliz forvet farkı ikiye çıkardı. 37. dakikada Kane yine Eriksen'in asistinde topu ağlara yolladı ve hat-trick yaptı. Maçta gol perdesini kapatan isim 45. dakikada Kane'in asistinde altı pasta topu ağlara yollayan Dele Alli oldu.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ikinci yarısından gol sesi çıkmayınca sahasında üst üste 8. galibiyetini alana Tottenham 4-0'lık zaferle Chelsea'yi takibini sürdürdü. Londra ekibi 8 maçlık serisiyle kulüp tarihindeki en uzun iç saha galibiyet serisini de egale etmiş oldu.

Tottenham bu zaferle puanını 53'e yükseltirken, Stoke City 32 puanda kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!