The Huntsman: Winter’s 22 Nisan'da sinemalarda!

Güncelleme Tarihi:

The Huntsman: Winter’s 22 Nisanda sinemalarda
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 14:47

Baş rollerini Chris Hemsworth ve Emily Blunt’un paylaştığı The Huntsman: Winter’s War ya da dilimize tercüme edilmiş hali ile Avcı: Kış Savaşı 22 Nisan tarihinde gösterime giriyor. 2012 yapımı Snow White and the Huntsman filminin devamı niteliğinde çekilen The Huntsman: Winter’s War’ın yönetmen koltuğunda ise Cedric Nicolas Troyan yer alıyor.

Haberin Devamı

The Huntsman: Winter’s War’ın çekimleri Star Wars: The Force Awakens‘a da ev sahipliği yapan ”Forrest of the Dean” de gerçekleşti.

Senaryosu Craig Mazin ve Evan Spiliotopoulos tarafından kaleme alınan filmde Uzun yıllar önce Kraliçe Ravenna (Charlize Theron) kız kardeşi Freya (Emily  Blunt)’nın yaşadığı ihanete dayanamayıp krallıktan kaçmasına şahit olur.

The Huntsman: Winter’s fragman

 

Freya gördüğü her düşmanı anında dondurabilme yeteneğine sahip genç bir buz kraliçesidir. İntikam hissi ile dolup taşan kraliçe  dev bir ordu kurar ve kardeşiyle krallığa hükmetmek ve karanlık gücü yaymak için elinden geleni yapar. Yapımcılığını Oz the Great and Powerful ve Maleficent filmlerine imza atmış Joe Roth’ un üstlendiği film 22 Nisan'da ülkemizde gösterimde olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!