“The Handmaid’s Tale” sadece BluTV’de!

Güncelleme Tarihi:

“The Handmaid’s Tale” sadece BluTV’de
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 10:52

Dijital TV sektörüne birbirinden farklı yerli ve yabancı yapımlarla hızlı bir giriş yapan, Türkiye’nin internet televizyonu BluTV, en seçkin yabancı dizileri seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Bol ödüllü ve çok satan romanların yazarı Margaret Atwood’un klasikleşen, Türkçe’ye de “Damızlık Kızın Öyküsü” adıyla çevrilen romanından uyarlanan ve Amerika’da televizyon eleştirmenlerinden çok olumlu yorumlar alan The Handmaid’s Tale, Amerika yayınından hemen sonra sadece BluTV’de yayınlanacak.

Çevre felaketleri ve düşen doğum oranları sebebiyle Gilead’da kadınlara mülk muamelesi yapılmaya başlanır. Kalan birkaç doğurgan kadından biri olan Offred’da, ülkenin başkomutanının evinde, damızlık olarak hizmet vermek zorunda kalan bir mülktür. Ancak Offred’in bu korkunç dünyada tek bir amacı vardır; hayatta kalıp ondan koparılan kızını bulmak…

Başrollerini Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Samira Wiley ve Alexis Bledel gibi ünlü yıldızların paylaştığı The Handmaid’s Tale, Amerika yayınından hemen sonra sadece BluTV’den izlenebilecek!

Haberin Devamı

BluTV’de The Handmaid’s Tale ve daha birçok yerli ve yabancı diziyi izlemek için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz;

https://www.blutv.com.tr

“The Handmaid’s Tale” sadece BluTV’de

Galaksinin Koruyucuları Geri Döndü - Sinefil

BAKMADAN GEÇME!