The Bodrum Cup'ta dereceye girenler ödüllerini aldı

Güncelleme Tarihi:

The Bodrum Cupta dereceye girenler ödüllerini aldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2016 10:26

The Bodrum Cup'ta dereceye girenler ödüllerini aldı

Haberin Devamı

Nilüfer DEMİR/BODRUM (Muğla), (DHA) - MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 28'incisi düzenlenen The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta'da kupa ve Regetta bayrağı yarışmayı üç kez kazanan Alondra teknesi ekibinin oldu. Ekibe kupasını CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon verdi. Yelkenciler, ödül töreninin ardından sahne alan Sertab Erener'in şarkılarıyla yorgunluk attı.
Bodrum Yarımadası ve Yunanistan'ın Leros Adası arasında 17-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ve büyük heyecanını yaşandığı Bodrum Cup 28'inci Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta, Halikarnas Disko'da düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Törende, deniz kurtarma ve hakem heyetine teşekkür edildi. Seda -Atilla Tamdemir çiftinin 3 aylık bebekleri Ada Su Tamdemir ise en küçük yelkenci olarak ödül aldı. Dokuz kategoride 125 teknede bin 500 yarışçının katılımıyla gerçekleşen yarışların sonunda 'Alondra' teknesi ekibi birinci oldu. Üç kez birinci olan ekip, Bodrum Kupası'nı ömür boyu taşıma hakkı kazandı. Ekibe kupasını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon verdi.
Gulet genel klasmanında ve Gulet A kategorisinde 'Grandi' teknesi ve ekibi birinci oldu. Gulet B kategorisinde 'Vals' teknesi ve ekibi, Gulet C kategorisinde 'Elele II' teknesi ve ekibi, Mozaik kategorisinde 'Extasea' teknesi ve ekibi, Standart Yelken kategorisinde 'Scorpio Star' ve ekibi birinciliği elde etti. Tırhandil genel klasmanında ve Tırhandil A kategorisinde 'Cocotte' teknesi ve ekibi, Tırhandil B kategorisinde ise 'Gelen Dost' teknesi ve ekibi ilk sırada yer aldı.
Cruiser genel kategoride 'Uzma III' teknesi birinci olurken, Cruiser A kategorisinde 'Sunshine' teknesi ve ekibi, Cruiser B kategorisinde 'Shiraz Banou' teknesi ve ekibi, Cruiser C kategorisinde 'Blue Zen' teknesi ve ekibi birinci oldu. Ödül töreninin tamamlanması ile birlikte, dereceye giren tün ekipler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
SERTAB ERENER İLE YORGUNLUK ATTILAR
Ödül töreninin ardından, sahneye pop müziğin güçlü sesi Sertab Erener'e kaldı. Erener, 'Aşk Beni' şarkısı ile sahneye geldi. Uzun siyah bir elbise giyen Erener, 'Kumsal', 'Ver Yüreğim', 'Rüya' gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Kumsal'da şarkısını izleyicilerle birlikte söyleyen Erener, erkeklerin yorumunu beğenmeyerek, "Biraz testesteron eksik. Daha futbol maçı tezahüratı şeklinde istiyorum" dedi.
Erener, şarkı aralarında ise sevenleri ile sohbet etti. Sertab Erener, eski şarkılarını yeniden yorumlayacağını belirterek, "Önümüzdeki yıl, şarkı söylemeye başladığım 25 yıl olacak. 150'den fazla şarkım var. 35 şarkı seçtim 'Best Of'da söyleyeyim diye. Bu şarkıların yeniden seslendieceğim. Çünkü yıllar geçiyor ve şarkılar başkalaşıyor. Birçok şey yaşıyorsun onlar o zaman oldukları gibi değil, artık farklı yorumlanıyor. O yüzden bir kere daha söylemek istedim" dedi. İstanbul şarkısını söylemeden önce Erener, "Biliyorsunuz ki Bodrum'da yaşıyorum. Arada İstanbul'a gidip, geliyorum. Bodrum'da Tanrı'ya şükürler olsun bir evim var. Bir dönem orayı kapatıp, gittiğimde otelde kaldığım dönemlerim oldu. Bodrum'da yaşadım. İstanbul, doğduğum yer ama burası da artık benim evim. İnsan evinde konser verince çok hoşuna gidiyor. Buradan çıkıp, tıpış tıpış evime gideceğim çok güzel bir şey bu. Şimdi bir İstanbul şarkım var onu söyleyelim İstanbulsuz olmuyor çünkü" dedi.
Yaklaşık iki saat sahnede kalan Erener, sevenlerine keyifli bir gece yaşattı. Yelkenciler, yarışların yorgunluğunu Sertab Erener ile attı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!