Thalia: Türkçe şarkı söylemek isterim

Güncelleme Tarihi:

Thalia: Türkçe şarkı söylemek isterim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

Thalia, arkadaşımız Navsal Elevli'ye fırsat yaratılırsa Türkçe şarkı söyleyebileceğini belirtti. Thalia, şarkılarını insanlar mutlu olsun diye söylediğini bildirdi.

Türkiye'de ‘‘Marimar’’ ve ‘‘Rossalinda’’ adlı pembe dizileriyle tanınan, ayrıca ‘‘Amor A La Mexicana’’nın kıvrak melodisiyle ortalığı kasıp kavuran Meksikalı sanatçı Thalia, Hürriyet'e konuştu.

Asıl adı Ariadna Thalia Sodi Miranda olan ünlü yıldız, ‘‘Türkçe şarkı söylemek isterdim’’ dedi. Türkiye'ye gelmek istediğini belirten Thalia, ‘‘Ülkenizde meşhur olduğumu öğrendiğimde çok şaşırmıştım. Ancak çok da mutlu oldum. Türk halkının kalbinde ufak bir yer almak bana güzel bir hediye oldu’’ diye konuştu.

YENİ ALBÜMÜ PİYASADA

İngilizce, Fransızca, Portekizce ve İspanyolca bildiğini belirten Thalia, Filipin dilinde de şarkı söylediğini belirterek ‘‘İmkan olursa Türkçe de söylemeyi çok arzu ederim. Böyle bir fırsat sağlanırsa çok sevineceğim’’ diye konuştu.

4 yaşındayken ufak bir rol alarak oyunculuğa başlayan Thalia, 1984 yılına da meşhur ‘‘Grease‘‘ müzikalinde başrolü oynamış.

Solo çalışmaları sevdiğini belirten Thalia, ‘‘Birlikte çalışmayı arzu ettiğin Latin şarkıcı var mı?’’ sorusuna ‘‘Bundan önce çoğu kez gruplarla çalıştım. Teklif gelirse tabii ki Ricky Martin. Kendisini ayrıca çok severim’’ yanıtını verdi.

Geçtiğimiz günlerde ‘‘Arrasandro‘‘ isimli yeni bir albüm çıkaran 28 yaşındaki sanatçı, bu çalışmasıyla ilgili beklentilerini şöyle özetliyor: ‘‘Bu kasette 9 parçanın sözleri bana ait. İstediğim, kimsenin mutsuz olmaması. İnsanlar sabah kalktığında mutsuz iseler, bu müzikle herşeyi unutsunlar ve neşeli olsunlar istiyorum. Müzik aslında ilaç gibi. Kimse mutsuz olmasın istiyorum.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!