TFF'de yeni dönem! Futbola UEFA modeli geliyor

Güncelleme Tarihi:

TFFde yeni dönem Futbola UEFA modeli geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2015 16:04

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda Yıldırım Demirören, yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kurulu yapısında önemli bir değişiklik yapıldı. TFF'de 2 olan başkanvekilliği sayısı, tıpkı UEFA'da olduğu gibi 4'e çıkarıldı.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda Yıldırım Demirören, yeniden başkan seçildi.



Ankara Marriott Oteli'nde yapılan genel kurulda, 219 delege oy kullandı. Delegeler önce başkanlık, sonra da yönetim kurulu seçimi için oy verdi.

Haberin Devamı

Seçime tek aday olarak giren Demirören, oy kullanan 219 delegenin geçerli 214 oyunu alarak bir kez daha başkanlık koltuğuna oturdu.

TFFde yeni dönem Futbola UEFA modeli geliyor


DEMİRÖREN: KOLLARIMIZ HERKESE AÇIK
Demirören yaptığı teşekkür konuşmasında, futbol camiasının büyük bir aile olduğunu belirterek, "Bizi de bu aileye başkan seçtiniz. Biz kardeşiz. Kollarımız herkese açık, bundan bir şüpheniz olmasın. Bu genel kurulun bize yüklediği büyük sorumluluğun bilincindeyiz. Her zamankinden daha büyük şevkle, heyecanla görevimizi yerine getireceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Yıldırım Demirören'in yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

Servet Yardımcı, Nihat Özdemir, Ali Dürüst, Hüsnü Güreli, Cengiz Zülfikaroğlu, Alaattin Aykaç, Mustafa Çağlar, İbrahim Usta, Ali Düşmez, Kaan Terzioğlu, Arif Koşar, Yaşar Aşçıoğlu, Erhan Kamışlı, Ahmet Gökçek.

BAŞKANVEKİLLİĞİ SAYISINDA UEFA MODELİ
Bugünkü kongre sonucunda TFF'de yeni bir döneme girildi. TFF Yönetim Kurulu'nda 2 olan başkanvekilliği sayısı tıpkı UEFA'da olduğu gibi 4'e çıkarıldı. Başkanvekilliği görevlerine Servet Yardımcı, Nihat Özdemir, Ali Dürüst ve Hüsnü Güreli getirilecek.

TFFde yeni dönem Futbola UEFA modeli geliyor

DEMİRÖREN: ULUSOY'UN KONGREYİ MAHKEMEYE TAŞIYACAĞINI SANMIYORUM
Yıldırım Demirören, Haluk Ulusoy'un TFF Başkanlık seçimini mahkemeye taşıma iddiasını, "Ben bu konudaki yorumumu hep yaptım. Türk futbolu 2008 öncesinin mahkemelerini falan istemiyordur. Bunda da hem fikirim. Haluk Bey'in de böyle bir şey yapacağını tahmin etmiyorum" şeklinde değerlendirdi.

Haberin Devamı

TFF Başkanlık seçimin yapıldığı JW Marriott Hotel'den ayrılmadan önce açıklama yapan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Türkiye Futbol Federasyonu bir genel kurulu geride bıraktı. Futbol ailesine yakışır bir genel kurul olduğu için tüm delegelere, tüm aday adaylarına ve herkese teşekkür ediyorum. Seçim bugün bitti. Biz büyük bir aileyiz. Ben de bu büyük ailenin başkanıyım. Ben tekrar herkese kucağımı açıyorum. Çünkü futbol için hep beraber çalışmamız lazım. Her akilin aklına ihtiyacımız var. Çünkü futbol bizim. Tekrar hayırlı olsun diyorum. Bana bu teveccühü gösteren kongre üyelerine de teşekkür ediyorum" dedi.

"TÜRK FUTBOLU 2008 ÖNCESİNİN MAHKEMELERİNİ FALAN İSTEMİYORDUR"
Haluk Ulusoy'un seçimi mahkeme taşıma iddiasıyla ilgili olarak Demirören, "Bir şey diyemem. Ben bu konudaki yorumumu hep yaptım. Türk futbolu 2008 öncesinin mahkemelerini falan istemiyordur. Bunda da hem fikirim. Haluk Bey'in de böyle bir şey yapacağını tahmin etmiyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!