TFF basın toplantısı yapacak

Güncelleme Tarihi:

TFF basın toplantısı yapacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2011 15:37

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili Lutfi Arıboğan, son günlerde yaşanan olayları yakından takip ettiklerini, 10 Şubat Perşembe günü TFF Başkanı Mahmut Özgener ile birlikte basın toplantısı yapacaklarını açıkladı.

Swissotel the Bosphorus'ta yapılan sponsorluk anlaşmaları sırasında gazetecilere açıklama yapan Arıboğan, kamuoyuna önemli bir mesaj vermek istediğini belirterek, “TFF olarak sistemin kontrol altında olduğunu sizlere belirtmek istiyorum. Hem saha içinde olanları hem saha dışında olanları, olumlulukları ve olumsuzlukları, oluşan gündemi, oluşturulmak istenen gündemi çok yakinen takip ediyoruz” dedi.

(A) Milli Takım'ın 9 Şubat Çarşamba günü Trabzon'da Güney Kore ile dostluk maçı oynayacağını kaydeden Arıboğan, “Şu anda öncelikli gündemimiz milli takımımızın Güney Kore ile yapacağı hazırlık maçı. Maçtan sonra ayın 10'unda Perşembe günü başkanımız Mahmut Özgener ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Bu basın toplantısında kamuoyunu aydınlatma adına önemli açıklamalar yapacağız” diye konuştu.

Lutfi Arıboğan, basın toplantısının içeriğiyle ilgili sorular üzerine, “Türk futbolunda son günlerdeki gelişmeler. Bütün sorularınızın cevabını Perşembe günkü basın toplantısında alacaksınız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!