Teyzeme huzurevi sağladığınız için minnettarım

Güzin Abla, özellikle sana çok teşekkür ederim. Duyarlılığınız karşısında birçok yerden mail aldım ve sağ olsunlar Melahat Demirbaş (Ankara), Seda Korkmaz, Murat Tunca (İstanbul) gibi birkaç iyiliksever okurunuzla bana gönderdiğiniz adreslerinden irtibata geçtim.

Haberin Devamı

Yardımcı olacaklarını ifade ettiler.

Melahat Demirbaş hanımefendi ile görüşerek kendisine ait Melahat Huzurevi’ni ziyarete gittik. Diğer sakinlerle de tanışarak içerisini gezdik. Huzurevi özel olduğu için Melahat hanım, teyzem Arzı Maraş adına usul gereği fatura düzenleneceğini ve düzenlenen faturanın bedelini kendisinin karşılayacağını bildirdi.

Ben de teyzeme elimden geldiğince gene yardımcı olacağımı, hastane gibi durumlarda kendisiyle ilgileneceğimi bildirdim. Melahat hanımefendi tesisin özel olduğunu ve yardımsever insanların katkılarıyla da yükümüzün daha da hafifleyebileceğini bildirdi. Ancak sözlerinde duracaklarını ve ömürleri yettiğince teyzeme bakacaklarını söyledi. Allah ne muradı varsa versin. Allah hepinizden razı olsun.
Şimdi Melahat Demirbaş’ın Melahat Huzurevi’ne teyzemle görüşmeye gittim. Teyzem huzurlu olup rahata kavuştuğunu söyleyerek sizlere çok teşekkür ediyor.

Melahat Hanım ile yardım etmek isteyen hayırsever Seda Korkmaz hanımefendi görüşmüşler yardımlarını Melahat Huzurevine yapacaklarını iletmişler. Size de çok teşekkür ederim. Allah sizden ve yardım elini uzatanlardan razı olsun; iyi ki varsınız.

HASAN HÜSEYİN AĞAR

Sevgili Hüseyin bey, yazınız köşemde çıktıktan sonra, size bildirdiğim gibi çok sayıda okurum  sorununuzla ilgilendi. Bunların başında da eksik olmasınlar, sayın Devlet Bakanımız Nimet Çubukçu hanımefendi olmak üzere, İstanbul’dan Darülaceze Sosyal Hizmetler uzmanı Murat Tunca ve Fatih Karpuz beyefendiler size yardım edeceklerini belirttiler.

Ben de, bulunduğun kentteki Melahat Huzurevi’nin sahibi sayın Melahat Demirbaş ve yine yardımcı olacağını söyleyen Seda Korkmaz hanımefendilere sonsuz sevgi ve saygılarımı yolluyorum.

Haberin Devamı

Hamile olduğumu söyleyemiyorum

Sevgili ablacığım, ben birkaç yıllık evli genç bir kadınım. Kocam benden oldukça yaşlı bir adam. Bu yüzden de çok iyi anlaşamıyor, sürekli tartışıyoruz. Tartışmalarımızın en önemli konusu onun çocuk istememesi… Bu yüzden iki kez kürtaj olmak zorunda kaldım. Kayınvalidem de onun çocuk sevmediğini, doğurursam onu kesinlikle kaybedebileceğimi vurgulayıp duruyor.

Şimdi yeniden hamileyim, ama korkudan bunu kocama söyleyemiyorum. Bu arada kocamın beni aldattığı konusunda da kuşkularım var. Bir de televizyondaki seks kanallarına pek meraklı. Onu her şeye rağmen çok seviyorum. Lütfen bana bir akıl verin.
RUMUZ: GÜLPEMBE

Haberin Devamı

Sevgili kızım, sanki bana kocan senden yaşlı olduğu için, onu  ilahlaştırmışsın, ondan çekiniyor hatta korkuyormuşsun gibi geldi.
O istemiyor diye iki kez kürtaj olmak ne demek? Kocan çocuk sevmiyor, yaşı başı ilerlemiş diye anne olmaktan vaz mı geçeceksin? Önce kocandan çok kendini önemsemeyi öğren. Çocuğunu da, her normal evli kadın gibi doğurmak istediğini ona açıkça söylemeli,  kabul ettirmelisin.

Yazarın Tüm Yazıları