Testereli vahşete 2 tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Testereli vahşete 2 tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 21:38

KAYSERİ’nin Develi ilçesinde 5 gündür aranan Bülent Öztürk´ü (39) öldürüp elektrikli testereyle 7 parçaya ayıran Gonca Bozoğlu (26) ve sevgilisi Yusuf Kara (28) tutuklandı.

Haberin Devamı

Develi ilçesinde ailesinin kayıp başvurusu yaptığı Bülent Öztürk’ün öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan Gonca Bozoğlu ve sevgilisi Yusuf Kara’nın Emniyet’teki işlemleri tamamlandı. Bozoğlu ve Kara’nın sorguları sonucu kan donduran cinayetin ayrıntıları da ortaya çıktı.

İddiaya göre Gonca Bozoğlu, Yusuf Kara'ya, iki yıldır birlikte olduğu Öztürk'ün kendisine işkence ettiğini söyledi. Bozoğlu ve Kara, Öztürk'ü birlikte yaşadıkları eve davet etti. 21 Mayıs saat 03.00 sıralarında Öztürk kapıdan girdiğinde Bozoğlu demir çubukla başına vururken, Kara da ekmek bıçağını peş peşe sapladı.

PARÇALARI POŞETLERE KOYDULAR
Boynuna ip geçirip boğarak öldürdükleri Öztürk'ün cesedini evin çatı katına çıkardılar. Elektrikli testere ile 7 parçaya ayırdıkları cesedi siyah poşetlere koydular. Kiraladıkları otomobille boş bir araziye bıraktılar. Evde yapılan aramada, Öztürk'e ait kan örnekleri ve suç aleti elektrikli testere ele geçirildi. Olayla ilgili Gonca Bozoğlu, Yusuf Kara ve Kara’nın kız kardeşi K.K. gözaltına alındı. Bozoğlu ve Kara, çıkarıldıkları nöbetçi hâkimlikte tutuklandı. Cinayeti bildiği halde sakladığı iddia edilen K.K adli kontrol şartı ile serbest kaldı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!