Tesla otomobillerin fiyatları düşüyor!

Güncelleme Tarihi:

Tesla otomobillerin fiyatları düşüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 07:23

Elektrikli araç sektörünün öncülerinden Tesla Motors, fiyatı en uygun durumdaki elektrikli aracı Model S'in fiyatını daha da aşağı çektiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Tesla Motors, giriş seviyesi elektrikli aracı Model S serisini 5.000 Dolar ucuzlatacağını açıkladı. Bu değişiklikle birlikte aracın yurt dışı satış fiyatı 69.500 Dolar olarak belirlenmiş oldu.

Tesla tarafından yapılan açıklamada indirimin yalnızca Model S serisinin 75kWh'lik sürümü için geçerli olduğunun da altı çizildi. Bu indirim tam olarak yine giriş seviyesi bir araç olan 60kWh'lik modelin üretiminin durmasının ardından yapılması dikkat çekti.

Bu arada fiyatların düşmesi ile birlikte araçların sahip olduğu ekipmanlar konusunda herhangi bir eksilme olmayacağını da söylememiz gerek. Hatta bu konuda Tesla önemli bir adım atarak standart ekipmanların güncellendiğini bildirdi. Yani daha düşük bir fiyata daha değerli bir araç satın almış olacağınız kesin.

Haberin Devamı

Fiyatlara baktığımızda özellikle ABD pazarı için aslında o kadar da ucuz olmadıklarını söylemek mümkün. Yine de elektrikli araç sektörü için önemli bir gelişme olduğu da ortada.

shiftdelete'in haberine göre Tesla'nın en üst segmentteki elektrikli araçlarının fiyatlarına da zam yapacağını belirtmemiz gerekiyor. Bu sayede araçların ortalama değerleri hesaplandığında elimizde yine geçmiştekine benzer bir oran olduğunu söyleyebiliriz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!