TESKOMB üyelerinu uyardı

Güncelleme Tarihi:

TESKOMB üyelerinu uyardı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2018 16:14

TESKOMB üyelerinu uyardı

Haberin Devamı

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkezi Genel Başkan Vekili Salahaddin Hünü, ortaklardan kredi taksitlerini temerrüde düşmeden zamanında ödemelerini istedi.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 2017 yılı 66. Seçimli Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurula, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti İl Disiplin Kurulu Üyesi Hasan Özcan, Ticaret İl Müdürü Şahin Ersü ile çok sayıda oda ve kooperatif başkanı katıldı.

TESKOMB Genel Başkan Vekili Salahaddin Hünü konuşmasında, 2017 yılında kredilerin geri ödenmesinde zaman zaman problemler yaşandığını belirterek, bu durumun kooperatifin mali yapısını da etkilediğini ifade etti. Hünü, ortaklardan kredi taksitlerini temerrüde düşmeden zamanında ödemelerini istedi. Hünü, "Kooperatifimizin amacı protesto ettirmek değil, gerçekten ihtiyacı olan ve ödemelerini zamanında yapan veya yapmak için gayret gösteren ve bizlere yardımcı olan ortaklarımızın kredi taleplerinin karşılanarak mağduriyetlerinin önlenmesidir" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!