TESKİ Su Sayaçları ve Kalibrasyon İstasyonu açıldı

Güncelleme Tarihi:

TESKİ Su Sayaçları ve Kalibrasyon İstasyonu açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 13:53

TESKİ Su Sayaçları ve Kalibrasyon İstasyonu açıldı

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediye Başkanlığı, TESKİ su sayaçları ve kalibrasyon istasyonu düzenlenen programla hizmete açıldı.

TESKİ Muratlı Caddesi Ek Hizmet binasında gerçekleştirilen açılışta Başkan Albayrak'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Lütfullah Gürsoy, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu da hazır bulundu.

Açılışta konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, TESKİ ve büyükşehir olarak her geçen sürede daha da güçlendiklerini ifade ederek, “Yeni hizmet binamıza geçerek çalışmalarımıza başladık. Geçen bu hizmet süresinde TESKİ'nin ne kadar doğru yatırımlar yaptığı ortada. Parametrelere bakıldığında gelişim aşamasında ilk üçte olmamızda bunun bize en somut kanıtıdır. Tabi ki bu bizim için yeterli değil. 2017 yılı içerisinde inanıyorum ki TESKİ zirvede yerini alacaktır. Yapılan bu hizmetlerin devamının geleceğini bilmenizi istiyorum. Bugün açtığımız Su Sayaçları ve Kalibrasyon İstasyonunun Tekirdağımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Açılışın ardından TESKİ Abone İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Başkan Albayrak'a Su Sayaçları Test ve Kalibrasyon İstasyonu hakkında bilgiler verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!