TESK’te müzikli sergi etkinliği

Güncelleme Tarihi:

TESK’te müzikli sergi etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2010 00:00

Türk Kadın Girişimcileri Platformu’nca TESK’te açılan karma resim ve el sanatları sergisine yılların müzik adamı akordiyonit Sami Kahramanoğlu’nun çaldığı nostalji parçalar renk kattı.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile Türk Kadın Girişimciler Başkanı Beyhan Demirhan’ın açılışını birlikte yaptığı karma sergide Nimet Altay, Canan Demirhan, Hasan Yıldırım, Fikri Karslıoğlu’nun eserleri yer aldı.

Natürmort yağlı boya tabloların yanı sıra ağaç ve polyeften yapılmış eserlerin yer aldığı sergiye CHP Ankara İl Başkanı Ali Yıldızlı ve Çankaya İlçe Başkanı Gökalp Cudi Çalışkan katıldı.

Resim sanatının müzikle birleştiği sergide Türkiye Partisi (TP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Mersin Milletvekili Behiç Çelik, DSP Genel Başkanı Masum Türker ve eski milletvekillerinden İlhami Binici, Zeki Çelik ile sanatsever siyasetçiler de sergide yer aldı. Serginin açılış kokteyli ile birlikte davetlilere akordiyonunun tuşlarından nostalji dolu nağmeler sunan müzisyen Sami Kahramanoğlu’nun çalıp söylediği şarkılara sergiye katılan sanatcılar ve davetliler de zaman zaman eşlik ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!