Teşekkürler

BAŞKANI Lille’e gelmiş.

Haberin Devamı

Otelde kalmış, stada gidememiş. Çünkü devlet öyle istemiş. Yok şike, yok teşvik derken, Milano’dan bir haber gelmiş. 87. dakikada CSKA Moskova, Inter’e atması gereken golü atmış ve Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi rüyasına nokta koymuş.
Önce Trabzonspor’a teşekkürler; zorlu grupta gösterdikleri onurlu mücadele için. Avrupa Ligi’nde başarılar.
Trabzonspor, en güçlü 11’i ile çıktı maça. İkisi kader adamıydı. Kalede Tolga ve golcü Burak. Özellikle Tolga, kurtardığı sürece Trabzonspor, “pes” demeyecekti. Yalnızları oynayan Burak, bir gol bulsa; Trabzonspor tur için ümitlenecekti. Tolga, bütün grup maçlarında olduğu, dün gece de maçın yıldızıydı.

Mücadelesi onurlu oldu

Şenol Güneş, yenilmemek üzerine yaptığı hesapta tam sonuca gidecekken; bitime 3 dakika kala Milano’da CSKA Moskova golüyle şoka uğradı. Ama aynı CSKA Moskova, topladığı 8 puanla Şampiyonlar Ligi’nde devam ederken; bu puanlarını yarısını Trabzonspor’dan aldığını unutmamalı Şenol Hoca.
Manchester United, Manchester City, Porto, Valencia ve Ajax’ın olduğu yerdedir şimdi Trabzonspor. Yani UEFA Avrupa Ligi’ndedir Trabzonspor.
Halil’i, Giray’ı, Serkan’ı, Zokora’yı, Colman’ı, özellikle Tolga ve Burak’ıyla Şampiyonlar Ligi’ni kaçırmıştır Trabzonspor. Ama mücadelesi onurlu olmuştur.
Ve grupta kaybettiği tek takım CSKA’ya Şampiyonlar Ligi’ni hediye etmiştir.  Sadece “Teşekkürler Trabzonspor” diyebiliriz.

Yazarın Tüm Yazıları