Tescilli turizm cenneti Şavşat ders kitaplarında

Güncelleme Tarihi:

Tescilli turizm cenneti Şavşat ders kitaplarında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2017 10:59

Tescilli turizm cenneti Şavşat ders kitaplarında

Haberin Devamı

ŞAVŞAT (Artvin),(DHA) - ULUSLARARASI Cittaslow Birliği üyesi olan tescilli turizm cenneti Artvin’in Şavşat ilçesi, ilkokullarda okutulan Sosyal Bilgiler kitabında ders konusu oldu.

Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk konu ile ilgili açıklamasında “İlkokul 4. sınıf Sosyal Bilgiler kitabının “İnsanlar yerler ve çevreler” konu başlığı altında işlenmekte olan Cittaslow Markalı Tescilli Turizm Cenneti Şavşat’ımızın Coğrafi özellikleri, şiirleri, masal, efsane gibi edebi eserlere ve kitaplara konu edilerek Ülkemizdeki bütün okullarda okuyan çocuklar ve velileri tarafından araştırma konusu olması ve okutulması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. İlçenin tanıtımı için yaptığımız çalışmalara katkı sağlayan, yapılan bu çalışma ile destek olan Milli Eğitim Bakanlığımıza ve emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

AMAÇ İLÇEYİ DAHA İYİ NOKTALARA TAŞIMAK

Şavşat’ı daha iyi noktalara taşımak için çalıştıklarını kaydeden Başkan Öztürk şunları söyledi:

“Turizm hizmetle gelişir, sevgiyle büyür sözüyle çıktığımız yolda; Tarihi eserleriyle, gölleriyle, milli parklarıyla, ormanlarıyla, doğal güzellikleriyle, kültürü ile beraber yazı ayrı, kışı ayrı güzelliklerle dolu turizmle iç içe güzel yürekli insanlarıyla hayaller ilçesi Şavşat’ımızı daha iyi noktalara taşımak için çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalara destek veren Milletvekilimiz Sayın Dr. İsrafil Kışla’ya ve bütün hemşerilerime minnettarım”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!