Ters köşe bir karakter

Güncelleme Tarihi:

Ters köşe bir karakter
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2017 13:56

Başrollerini Murat Yıldırım ile Özge Gürel'in paylaştığı ‘İlk Öpücük’ filminin özel gösterimi önceki akşam ANKAmall AVM’deki Cinemaximum’da yapıldı.

Haberin Devamı

Romantik komedi türündeki filmin Ankara’daki özel gösterimine Murat Yıldırım, Hayrettin Karaoğuz katıldı. Filmde ‘Hakan’ karakterini oynayan Murat Yıldırım, karakterin şu ana kadar oynadıklarından farklı olduğunu belirterek, “Oynadığım karakter, benim için de, izleyici için de ters köşe bir karakter. Oynaması çok eğlenceliydi. Keyifli oldu benim için” dedi. Filmin, emeğin ve sevginin hikayesi olduğunu vurgulayan Yıldırım, “İnsan istediği şey için ne kadar emek verir, mücadele ederse, onu o kadar çok elde eder. Mücadeleyi, emeği ve sevgiyi anlattık filmde. Umarım seyirciler de beğenecektir” ifadelerini kullandı.

BUGÜN VİZYONDA

Sinemalarda, bugün vizyona girecek filmin çekimleri Mudanya’nın Gölyazı ve Tirilye beldelerinde yapıldı. Filmin senaryosu Çağlar Yurt tarafından kaleme alındı. Komedi ve romantik türündeki filmin oyuncu kadrosunda, Yıldırım ve Gürel’in yanı sıra Cezmi Baskın, Hayrettin Karaoğuz ve Beyti Engin yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!