Terraneo'dan şok eden Markovic kararı

Güncelleme Tarihi:

Terraneodan şok eden Markovic kararı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 09:07

Sırp yıldızın aklına girip onu İngiltere’den sonra tedavi olması için Porto’ya yönlendiren F.Bahçe’nin eski sportif direktörü, Lazar Markovic’in sezonu kapatmasına neden oldu.

Haberin Devamı

Sezon başı büyük umutlarla 1 yıllığına kiralık olarak Liverpool’dan kadroya katılan Lazar Markovic’in sezonu kapatması F.Bahçe’de şok etkisi yarattı. Yaklaşık 2 ay önce yaşadığı adale sakatlıklığından 4 hafta sonra takımla çalışmalara başlaması hedeflenen Sırp yıldızın tedavi sürecinin beklenenden çok uzamasında geçtiğimiz ay kulüple ilişkisi kesilen sportif direktör Terraneo’nun parmağı olduğu öğrenildi.

ERTUĞRUL ÖRNEĞİ
Fenerbahçe doktorlarının ‘3-4 haftaya seni iyileştiririz’ demesine rağmen soluğu Liverpool sağlık heyetinin yanında alan genç yeteneğin aklına giren İtalyan idareci onu İngiltere’den sonra Porto’ya yolladı.

Portekiz'deki sürecinde de hiçbir aşama kaydedemeyen Markovic, Ada’dan direkt İstanbul’a gelmiş olsaydı şimdi maç oynayacak duruma gelecekti. Benzer sakatlığı yaşayan, arka adalesinde 3. dereceye yakın yırtık olan kaleci Ertuğrul, İstanbul’daki doktorlar sayesinde 1 ayda takıma dönmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!