Terör hattına hoş geldiniz

BAŞIMIZ sağ olsun.

* * *
“MİLLİ birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, barış ve kardeşliğimize yönelik bu hain saldırıyı kınıyorum” konuşması için “1” tuşuna basınız.
“Kendi kanlarında boğulacaklardır, terör asla galip gelemeyecektir” konuşması için “2” tuşuna basınız.
“Ülkeyi bölmek isteyen dış mihrakların oyunudur bu, katilleri maşa olarak tutan elleri ortaya çıkarmalıyız” konuşması için “3” tuşuna basınız.
* * *
“Derin strateji sığlaşmıştır, İran ve Suriye kışkırtıyor işte, al sana bahar!” fikrini destekleyen örnek makaleyi ses kaydından dinlemek için “4” tuşuna basınız.
“Korkak davranıyoruz, demir yumruk olup inelim” fikrini destekleyen örnek makaleyi ses kaydından dinlemek için “5” tuşuna basınız.
“Bugün canım yazı yazmak istemiyor” fikrini destekleyen örnek makalenin ses kaydı bulunmasa da “6” tuşuna basabilirsiniz.
* * *
“Suçlu hükümet”, “suçlu istihbarat”, “suçlu medya”, “suçlu muhalefet”, “suçlu iç mihrak-dış mihrak” klasikleri için ayrı mönüden faydalanmak üzere “7” tuşuna basınız.
Yalandan “Kınıyoruz biz de bu sefer” mesajları için “8”e basmanız gerekiyor.
1984’ten bugüne en sık kullanılan konuşma, kınama, lanetleme metinlerine ulaşmak için arşiv bölümüne ait olan “9”u tuşlayınız.
“Devletin zirvesi cenazede gövde gösterisi yaptı, kenetlendi” masalı için “10” numaraya yönlendiriyoruz.
* * *
Bütün bu klişelerden, eskimiş ve etkisini, inandırıcılığını, samimiyetini kaybetmiş fikir, demeç ve sahtekârlık manzumelerinden sıkıldıysanız millet temsilcisiyle görüşmek üzere hatta bekleyiniz.
30 yıldır hizmet veren hattımız, bir temsilci bulabilirse size en kısa sürede cevap verecektir.
Mönüyü yeniden dinlemek için bir sonraki yürek yangınını bekleyiniz.
* * *
Allah yüreğine ateş düşenlere sabır versin.
Diğer bütün sözler, yorumlar, bu saçma mönü kadar manalıdır ancak...
Yazarın Tüm Yazıları