Terme'de eğitim şenliği ve yıl sonu etkinlikleri düzenleniyor

Güncelleme Tarihi:

Termede eğitim şenliği ve yıl sonu etkinlikleri düzenleniyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 12:03

Terme'de eğitim şenliği ve yıl sonu etkinlikleri düzenleniyor

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) – SAMSUN Terme İlçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Eğitim Şenliği’ ve okullarda yılsonu etkinlikleri düzenleniyor. Terme Belediyesi Ramazan Sokağında gerçekleşen etkinliğe ilçeden 25 okul katılım sağlarken, Terme ana sınıfında da yılsonu programları düzenlendi.

Terme İlçesinde İlçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Çakır, Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, okul müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Terme’de eğitimde gelinen noktada yerel yönetimden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, okul idaresinden öğretmenlere, okul aile birliğinden velilere kadar herkesin büyük katkısının bulunduğunu söyleyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Gençlerimizin ve öğrencilerimizin eğitimli bir birey olarak yetişmeleri son derece önemli. Bizlerde belediye olarak her zaman eğitime destek olduk olmaya devam edeceğiz. Eğitim ülkemizin gelişmesinde de önemli bir yer tutmaktadır. Bu nedenle eğitimi ayrı bir önemsiyor ve katkılarımızı buna göre yapıyoruz. Eğitim adına yaptıklarımız bizim için bir görevdir. Bütçemizi, imkanlarımızı, mesaimizi insana yatırım için mümkün olduğunca çok harcamaya devam ediyoruz" dedi.

 

 FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!