Terme’de bayramlaşma töreni

Güncelleme Tarihi:

Terme’de bayramlaşma töreni
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2018 12:52

Terme’de bayramlaşma töreni

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) – SAMSUN’un Terme Kaymakamlığı ve Terme Belediyesinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu bayramlaşma programı Terme Belediyesi hizmet binası önündeki açık alanda yapıldı.

Terme Kaymakamlığı ve Terme Belediyesinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına Terme Kaymakamı Emin Alıcı, Belediye Başkanı Şenol Kul, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları, belediye personeli, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

EN ÖZEL GÜNLERDEN BİRİ
Belediye Başkanı Şenol Kul, protokol ve vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik etti. Daha nice bayramlarda bir arada olmaktan duyacağı memnuniyeti dile getiren Başkan Kul, “İnsanları birbirine yaklaştıran, aynı düşünce ve duygularla buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren ve toplumsal birliği sağlayan en özel günlerden olan Ramazan Bayramının ülkemize daha fazla huzur ve refah getirmesini diliyorum. Bu vesileyle vatanın birlik ve beraberliği için yürütülen mücadelelerde canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralı gazilerimize de Allah'tan acil şifalar diliyorum” dedi.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!