Termalspor, Lidere boyun eğdi

Güncelleme Tarihi:

Termalspor, Lidere boyun eğdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2017 16:46

Termalspor, Lidere boyun eğdi

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Hentbol Erkekler Süper Liginde Aziziye Termalspor, sekiz yıldır şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Beşiktaş Mogaz'a 2 sayı farkla yenildi.



Ilıca Aziziye Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya taraftarının da desteğiyle iyi başlayan Termalspor lider Beşiktaş Mogaz'a karşı oldukça üstün bir oyun sergiledi. Zaman zaman öne geçtiği karşılaşmayı Aziziye Termalspor, güçlü rakibi Beşiktaş Morgaz karşısında maçı 31-29 kaybetti. Ligin 16 haftasında mağlubiyet yüzü görmeyen Beşiktaş Mogaz'ı ağırlayan Doğu Anadolu Bölgesi'nin süper liglerdeki tek temsilcisi olan Termalspor, yenilmesine rağmen 22 puanla ligde üçüncü sıradaki yerini korudu.



Karşılaşmayı, Termalspor Onursal Başkanı ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve kalabalık bir taraftar topluluğu izledi. Bu hafta Göztepe ile deplasmanda oynayacak olan Termalspor'un Baş Antrenörü Berkan Otman,"Ligin ve kupanın son sekiz yılına damga vurmuş ve bu sezon mağlubiyet yüzü görmemiş bir ekiple karşılaştık. Oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Rakibimize bu sezon ilk mağlubiyetini tattırmak için çok uğraştık, fakat olmadı. Ligi en iyi yerde bitirmek ve Erzurum'u Avrupa'da temsil etmek istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!