Termalspor Kaptan Ömer Savaş'a imza attırdı

Güncelleme Tarihi:

Termalspor Kaptan Ömer Savaşa imza attırdı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 16:46

Termalspor Kaptan Ömer Savaş'a imza attırdı

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Hentbol Erkekler Süper Liginde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor, başarılı kaptanı Ömer Savaş ile sözleşme yeniledi. 
    Süper Lige yükseldiği ilk sezonda ligi beşinci sırada tamamlayan ve kupada da yarı finale kadar yükselerek önemli bir başarı yakalayan Termalspor’un başarısında önemli pay sahibi olan Ömer Savaş ile masaya oturdu. Erzurumlu olan 37 yaşındaki başarılı ve tecrübeli sağ oyun kurucu Savaş, şunları söyledi:
     "Termalspor forması giydiğim için inanılmaz mutluyum. Süper ligde Erzurum’un ve Doğu’nun tek temsilcisiyiz. İki yıl önce geldiğim Termalspor’da birinci lig ve süper ligde mücadele ettik. Takım arkadaşlarım, teknik ekip ve yönetimle uyum içerisinde bu şehri ve bu güzel ilçeyi en iyi şekilde temsil etmenin gayretindeyiz. İlk sezonda gerek süper ligde ve gerekse kupada önemli bir başarı elde ettik. Yeni sezonda da takımımıza katılacak yeni arkadaşlarımız ve birlikte oynadığımız arkadaşlarımla birlikte Termalspor’u en güzel hedeflere koşturmak için çalışıyoruz."
    Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, iç transferde teknik ekibin raporu doğrultusunda oyuncularla sözleşme yenilediklerini bildirdi. Gülakar, “Önce teknik ekibimizle, ardından kaleci transferiyle işe başladık. Takım kaptanımız Ömer Savaş ile sözleşme yeniledik. İnşallah yeni sezon, geçtiğimiz sezondan çok daha güzel olacak ve bu şehre verdiğimiz şampiyonluk ve Avrupa sözünü yerine getireceğiz"diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!