Termalspor Galibiyet Serisini Sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Termalspor Galibiyet Serisini Sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2015 15:18

TERMAL SPOR

Hentboldaki gururumuz Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, Ankara temsilcisi Hentbolspor’u 38-20 mağlup ederek ligde beşinci haftayı da kayıpsız geçti.
Türkiye Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü hentbol takımı ligde beşinci haftayı da kayıpsız geçti. Ilıca’daki Aziziye Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Termalspor, Ankara temsilcisi Hentbolspor’u 38-20 mağlup etti. Karşılaşmayı Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile belediye meclis üyeleri ve kalabalık bir taraftar topluluğu izledi. Maça iyi başlayan Termalspor ilk yarıyı 22-11 önde kapattı. İkinci yarıda da üsnlüğünü koruyan Termalspor rakibini adeta gole boğarak karşılaşmadan 38-20 galip ayrıldı.
Termalspor’da Dmytro Dych 5 golle en skorer isim olurken, A. Davut Elçi, Ersin Arslan, Ömer Savaş, E. Mustafa Bulut ve Yuru Babenkov 4’er golle skora katkı sundular. Konuk Hentbolspor’da ise, Arda Vurgun 5, Alihan Bayraktar ve Emre Bakır ¬4 gol bulabildiler.
Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, ligde beşinci haftayı da kayıpsız geçtikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, oyuncularını tebrik etti. Erzurumluoğlu, süper lig hedefi için her maça final havasıyla çıktıklarını, sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olmak istediklerini kaydetti.
Maçtan sonra Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar ve belediye meclis üyeleriyle birlikte soyunma odasına inen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, teknik heyeti ve oyuncuları galibiyetten dolayı kutladı. Takımın sergilediği performans ve elde ettiği başarılarla gururlandığını kaydeden Başkan Orhan, “İnşallah bu galibiyet serileri devam eder ve sezon sonunda süper lig hedefine ulaşan taraf oluruz.” ifadelerini kullandı.
Teknik heyet ve oyuncular da Başkan Orhan’a maddi-manevi desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!