Terlemeye karşı günlük bakım nasıl olmalıdır?

Güncelleme Tarihi:

Terlemeye karşı günlük bakım nasıl olmalıdır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2015 17:16

Her ne kadar bakımlı ve titiz olunsa da bazen terlemek kesilemez ve zaten kesilmemelidir de çünkü terlemek vücudun kendisini soğutmak için verdiği sağlıklı bir tepkidir. Özellikle yaz ayların da yoğun çalışan kişiler, günlük rutini hareketli olan kişiler, bu sorunla karşı karşıya kalıyor ve sosyal hayatlarını olumsuz etkiliyor.Peki bu sorunları önlemek için günlük koltuk altı bakımı nasıl olmalıdır?

Haberin Devamı

Terlemeye karşı günlük bakımımızı yapmak için ilk olarak her gün duş almaya çalışılmalıdır. Eğer bu durum mümkün değilse ve çok terliyorsak günde 2 kez o bölgeyi su ve sabunla temizlemek yararlı olabilir. Arkasından pudra uygulamak gözenekleri tıkayacağı için tercih edilmez.

Terlemeye karşı günlük bakım nasıl olmalıdır

24 saat koruma sağlama özelliği bulunan deodorantlar ,belli bir açıyla ve uzaklıkla sıkmak şartıyla kullanılabilir.Fakat bu ürünler yalnızca  temiz cilde uygulandığında doğru sonuçlar verir.

Terlemeye karşı günlük bakım nasıl olmalıdır

Haberin Devamı

Terlemeye karşı krem şeklinde kullanılan ürünler uzun süreli koruma sağlar.Temizlenmiş cilde akşam yatmadan önce uygulanan bu ürün için uzun süre koruma sağlayanları tercih edilmelidir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!