Terim'den tele taktik

Güncelleme Tarihi:

Terimden tele taktik
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 1997 00:00

Haberin Devamı

Kocaelispor'la oynanan Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında teknik alanı ihlal ettiği gerekçesiyle 45 gün hak mahrumiyeti cezası alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, karşılaşmayı tribünden izledi. Terim, maçla ilgili taktiği cep telefonu aracılığı ile saha içinde bulunan Antrenör Bülent Ünder'e, o da futbolculara iletti.

Teknik Direktör Fatih Terim'in yanı sıra sarı kırmızılı takımda üç önemli eksik daha vardı. Geçtiğimiz sezon Kocaelispor'la yapılan Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında ceza alan Hagi ve Vedat ile sakatlığı devam eden Ümit dünkü maçta takımdaki yerlerini alamadı. Galatasaray özellikle Hagi'nin eksikliğini fazlasıyla hissetti.

Başkent'te kaza yaptık

Cezası nedeniyle maçı tribünden izlemek zorunda kalan G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim'in karşılaşma sonrası bir hayli sinirliydi. Terim, ‘‘Ligin henüz başındayız. Sadece kaza yaptık. 1 puana sevinecek halimiz yok. Yolumuza devam edeceğiz'' dedi. Terim, Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki rakipleri Sion'un Basel ile yapacağı lig maçını izlemek üzere bu sabah 09.15 uçağı ile İsviçre'ye hareket edecek.

Cimbom Sarpkaya'dan destek istedi

Galatasaray Başkanı Faruk Süren, Asbaşkan Ergun Gürsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Sarıgül, Özhan Canaydın, dün göreve yeni atanan Gençlik ve Spor Genel Müdürü Tevfik Sarpkaya'yı ziyaret ettiler. Süren, Sarpkaya'ya Ali Sami Yen Stadı hakkında bilgi verdi ve yardım istedi. Sarpkaya, yakın zamanda bir protokol ile stadı G.Saray'a devredeceklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!