Terim'den 2 bomba

Güncelleme Tarihi:

Terimden 2 bomba
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2002 01:51

Galatasaray Teknik Direktörü, Brezilyalı futbolcuların bir-iki gün içinde imzaya geleceğinin müjdesini verdi. Sarı - kırmızılı taraftarlara seslenerek, ‘‘Sabretsinler bombalarımız yolda’’ dedi...

SAMBACILAR GELİYOR

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, dün sabah Florya'da düzenlediği basın toplantısında transfer bombalarını açıkladı. Terim, Brezilya'nın Vasco da Gama takımında forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Felipe ve aynı ülkenin Internacional ekibinde top koşturan 21 yaşındaki golcü Fabio Pinto ile her konuda anlaşmaya vardıklarının müjdesini verdi.

TAM BİR 10 NUMARA

Felipe ve Pinto hakkında bilgi veren Terim şunları söyledi: ‘‘Felipe işimize yarayacak. Sol ayağını üst seviyede kullanabiliyor. Her yerde oynatabiliyorsun. Tam bir orta saha, tam bir 10 numara. Fiorentina'yı çalıştırırken almak istemiştim. Ancak pahalı olduğu için anlaşamamıştık. Roma'ya transferi pasaport problemi nedeniyle olmadı.

NANNİ VE JANCKER

Fabio Pinto ise çok genç ve yetenekli. Sağ kanatta oynuyor, özellikle sağ çizginin iç tarafında çok başarılı. Seri ve tekniği yüksek. Bu ikisiyle büyük ihtimalle cumartesi veya pazar günü İstanbul'da yöneticilerimiz masaya oturacak. Nanni ile görüşmeler sürüyor. Jancker'in yüksek bonservis bedeli hala sorun olmaya devam ediyor. Onunla da görüşmelerimiz sürüyor.

ACELEMİZ YOK

Sarı-kırmızılı taraftarlara seslenerek, ‘‘Sabretsinler, bombalarımız yolda’’ diyen Terim şöyle devam etti: ‘‘Acele etmiyoruz. Bonservisi elinde olan futbolcularla görüştük. Anlaşabildiklerimizle el sıkıştık. Sıra bonservisi elinde olmayanlarla. Bize uzun yıllar hizmet edecek futbolcular arıyoruz. Acele etmiyoruz. Çünkü bizim boşa harcayak paramız yok.’’

BAŞARIYA GİDEN YOL

Güney Koreli gazetecilerin de takip ettiği toplantıda ‘‘Türk futbolu ve G.Saray’’ hakkındaki soruya Terim şu cevabı verdi: ‘‘Kaybetmenin kolay, kazanmanın olay olduğu bir felsefeyle başarıya ulaşmamız imkansız. Herkes yıllar önce Türk futbolu için birer tuğla koymaya başladı. Ve bu tuğlaların sonunda bu başarı ortaya çıktı.

TESADÜF DEĞİL

Türk Milli Takımı'nın ve G.Saray'ın yaşadığı başarı tesadüf değildir. Yılların birikimidir. Kore'nin sistemi bizimkinin kopyası. Dünyanın her yerinden futbolcu var. Koreli oyuncu neden olmasın?’’ ‘‘Baliç de gündeminizde mi?’’ sorusuna ise, ‘‘Herkesle irtibat halinde olabiliriz’’ karşılığını verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!