Terim umut dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Terim umut dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 1997 00:00

Haberin Devamı

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, asker futbolcuların yokluğu nedeniyle ABD kampında sezona eksik kadroyla hazırlandıklarını belirterek, ‘‘Bazı eksiklerimiz var. Ama bu bizim için bir mazeret değil. G.Saray, hem Şampiyonlar Ligi'ne, hem de lige hazır olarak taraftarının karşısına çıkacak'' dedi.

TSYD önemli

Terim, G.Saray'ın ilk önemli sınavını TSYD Turnuvası'nda vereceğini ifade ederek şunları söyledi: ‘‘TSYD Turnuvası'ndaki ilk maçımızda oyuncularımın durumunu göreceğim. İstanbul'da tüm eksiklerimizi gidereceğiz. Takımda rekabetin artması sevindirici. Bu durumdan G.Saray karlı çıkıyor'' dedi.

G.Saray'a kupa

Merkezi New Jersey'de bulunan İstanbul Spor Kültür ve Eğitim Merkezi Başkanı Şinasi Köse, daha önce Türkiye'de şampiyonluk kazanan takımlara verilen kupalardan birini G.Saray adına Teknik Direktör Fatih Terim'e, diğerini ise Hakan Şükür'e verdi.

Arayış sürüyor

ABD'deki ilk önemli sınavında önceki gece Rochester Rhinos takımı ile karşılaşan ve güçlü rakibini 3-1 yenen G.Saray'da Fatih Terim'in sistemi oturtmak için sürekli arayış içinde olduğu gözlendi. Sarı kırmızılılar maça Bülent, Suat, Ümit ve Vedat'la takviyeli gençlerden kurulu bir takımla çıktı.

Skor memnun etti

1-1 berabere kapanan ilk yarı sonunda Fatih Terim, ikinci 45 dakikaya farklı bir kadroyla çıktı. Değişikliklerle birlikte G.Saray sahaya ağırlığını koydu. Maç sonunda 3-1'lik skor Terim'i memnun ederken Hakan, Emre ve Tugay'ın attığı goller büyük alkış topladı.

Galatasaray bu akşam dönüyor

G.Saray önceki gece Rochester'da kaldı. Dün akşam New Jersey'e geçen sarı kırmızılılar Türkiye saati ile 03.00'te başlayan maçtan hemen sonra uçağa binerek Türkiye'ye hareket ettiler. İsviçre'nin Zürich kentine inecek olan Galatasaray kafilesi burada bir süre dinlendikten sonra bu akşam Türkiye'ye dönecek. Sarı kırmızılı futbolcular, ABD ile Türkiye arasındaki gece- gündüz farkına alıştırılmak için uçakta ilaçla uyutulacaklar. ABD dönüşünde hemen yarın TSYD Kupası maçı için sahaya çıkacak olan Galatasaraylı futbolcular dengeyi sürekli sağlamak için uçakta uyutularak gelecekler.

Terim'in tarihi gezisi

Kanada sınırına yakın Rochester şehri yerlilerin bölgesi olduğu için burada kızılderililere ait anıtlara sık sık rastlanıyor. Teknik Direktör Fatih Terim bir kızılderili heykelinin önünde poz verirken, ‘‘Yerlilerin nesli hemen hemen tükenmiş. Burada, tarihi yeniden yaşadık'' dedi.

Sion'dan iki transfer

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi elemesindeki muhtemel rakibi Sion, sakatlıkları süren Assif, Vieiga ve Moravcik'e alternatif olarak Fransa'nın Bastia takımından Eydelie ile Zeleznik Belgrad'dan Sırp Şaşa Markoviç ile anlaştı. Sion, bu yeni iki transferinin de isimlerini Şampiyonlar Ligi elemesi için UEFA'ya bildirdi.

Popescu bugün resmen Cimbomlu

G.Saray Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Kurtoğlu, ünlü futbolcu Popescu ile sözleşme imzalamak üzere dün akşam özel bir uçakla Romanya'ya gitti. İrfan Kurtoğlu, Barcelona Kulübü ile olan pürüzleri hallettiklerini, Popescu ile bugün Romanya'da 3 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Kurtoğlu şöyle konuştu: ‘‘Popescu ile bugün menajeri Bekali'nin yanında 3 yıllık sözleşme imzalayacağız, öğleden sonra da yurda döneğiz. Ancak TSYD Kupası maçları için lisansının yetişmesi çok zor. Kendisinden lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarında yararlanacağız.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!