Terim’in dilinden kurtulamadılar

Güncelleme Tarihi:

Terim’in dilinden kurtulamadılar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2013 22:24

Keyfi yerinde olan İmparator, karavana şutlar atan Hamit’e “Antrenmanın yıldızısın”, Selçuk’a da “Bir tane ortan yerini bulmadı” diye takıldı.

Haberin Devamı

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim’in dünkü çalışmada da keyfine diyecek yoktu. Sarı kırmızılı takımın iyi durumda olması ile neşesi yerine gelen İmparator, orta-şut idmanında oyuncuları istediğini yapamayınca, “Daha ısınamadınız galiba” diye ilk uyarıda bulundu.

‘Seni bırakır miyim hiç!’

Ardından, çektiği şutlar yerini bulmayan Hamit’e Terim, “Aferin Hamit. Bugün antrenmanın yıldızısın” diye espri yaptı. Deneyimli teknik adamın radarına daha sonra Selçuk İnan girdi ve yaptığı ortalarda isabet sağlayamayan öğrencisine, “Bir tane ortan yerini bulmadı Selçuk. Ben seni bırakır mıyım? Orta yapmaya devam et” dedi.
Fatih Terim, Galatasaray’ı takip eden basın mensuplarını da otelde ağırladı. Yemek sırasında, Türkçe derslerine devam eden Sneijder’ın teknik heyet ve gazetecilere “Afiyet olsun” diye seslenmesi ise herkesi güldürdü.

Haberin Devamı

Şorta yeni sponsor

G.SARAY, geçen sezon şortunda ismi bulunan Nikon yerine yıllık 1.5 milyon doların üzerinde gelir elde edeceği HCL firması ile sponsorluk anlaşmasına vardı.

Uçakta Harlem Shake

SLOVENYA kampını tamamlayan Galatasaraylı futbolcular, Napoli’ye gitmek için bindikleri uçakta Kazım ve Melo’nun çılgın dansları ile kendilerinden geçtiler. Kısa sürede internete düşen görüntüler, büyük ilgi gördü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!