Terim hep doğru Kocaman hep yanlış mı?

Marsilya maçında Aykut Kocaman son 20 dakikayı iyi yönetemedi. Alex 75’lerde çıkabilir, yerine Stoch girebilirdi. Ancak sanal medyadaki Kocaman’ı aşağılama girişimleri çok çirkin.

Haberin Devamı

Aykut Kocaman son 20 dakikayı iyi yönetemedi Marsilya karşısında.. Skor 2-0’dan 2-2’ye geldi.. Rakibin baskısı karşısında top kullanabilecek Stoch, Alex’in yerine alınabilir, Alex 75’lerde çıkabilirdi.. Alex alındıktan sonra rakip savunmayı bozan ve topla iyi dripling yapan Sow sahada tutulmalıydı.. Ancaak..
Herkes Stoch’u oynatmasını beklerken o Mersin maçından önce Marsilya onbirini kafasında kurmuştu.. Caner ve Sow bu maça özel hazırlandı.. Rakibin ani çıkışlarında savunma dikkatliydi.. Taktik tutmuş, F.Bahçe iki organize kanat akınıyla iki gol bulmuştu.. Alex oyundan çıkarken bütün stat inledi.. Ardından Aykut Kocaman’a büyük tezahürat yapıldı.. Maç kazanılmayınca da doğal olarak tepki gösterildi.. Maç bittikten sonra sanal medyada başlayan Kocaman’ı aşağılama girişimleri ise iğrençti..
F.Bahçe taraftarı bir noktaya getirilmek isteniyor.. Bir tarafta Fatih Terim’in yaptığı her şey doğru, diğer tarafta Aykut Kocaman hep hataya açık.. Futbol bu değil, teknik adamlık bu değil.. Fenerbahçe tarihinin en zor döneminde 29 yıldır alamadığı kupayı aldı, şampiyonluğu son maçta kaybetti.. Bunlar unutulur da bu camianın tarihine damga vurmuş Alex ile Aykut Kocaman çekişmesi medya üzerinden sürdürülürse F.Bahçe çok şey kaybeder.. Kazanan ise Fenerbahçe ve gerçek Fenerbahçeliler dışındaki herkes olur..

Haberin Devamı

Erdoğan: Çay içmeye geleceğim

Olimpiyatlarda ülkemize altın madalya kazandırarak hepimizi mutlu eden Aslı Çakır Alptekin’e devletten alacağı 2000 altın dışında iki de ev sözü verilmişti.. Biri Ali Ağaoğlu, biri de Üsküdar Belediyesi tarafından.. Aslı’yı telefonla arayan Başbakan Erdoğan önce halini hatırını sormuş şampiyonumuzun.. Ardından evleri alıp almadığını.. “Evine yerleşince gelip çayını içeceğim” demiş Aslı’ya.. Aslı da havalara uçmuş bu sözün üzerine..

Stark, Platini ve penaltımız

Old Trafford’ta Umut’un bileğine basılmasına penaltı çalamayan Alman Stark, geçen sezon Real Madrid-Barcelona maçında Pepe’ye kırmızı kart gösterip Mourinho’yu tribünlere göndermişti.. Manchester-Galatasaray karşılaşmasında ise pozisyona çok yakın olmasına ve kalenin yanında bir asistan hakem bulunmasına karşın penaltıyı veremedi..
Sanırım bu korkak davranışa en çok Platini üzülmüştür.. UEFA Başkanı, FIFA’yla sürekli 6 hakem uygulaması yüzünden kavga ediyor.. Blatter teknolojinin futbola girmesinden yana.. Platini ise kendi yavrusu gibi gördüğü 6 hakem uygulamasının futbolda hataları en aza indireceğini savunuyor.. Stark o korkaklığıyla kendi başkanına darbe vurdu anlayacağınız.. Bakalım bu darbenin cezası ne olacak..

Haberin Devamı

Esenler’e gitseniz!

Üsküdar Belediyesi Kadın Hentbol Takımı bu sezon Eurochallenge Kupası’nı kazanmayı hedeflemiş Avrupa’da.. Yatırımlar bu yönde yapılmış.. Mecit Çetinkaya’nın başkanlığını yaptığı kulübün bir sıkıntısı var bu arada.. Takımın salonu yok.. Ümraniye’deki Haldun Alagaş Salonu’na gidilmiş önce.. Ancak orada antrenman yapan voleybol takımları yüzünden Spor AŞ’den, “Sizi ya Esenler’e ya da Tuzla’ya gönderelim” demişler.. Düşünün Üsküdar’ın takımısınız.. Avrupa maçı oynayacaksınız.. Seyircinizi Esenler ya da Tuzla’ya çağıracak, idmanlar için hergün o salonlara gideceksiniz.. Fıkra gibi..

Orta Saha

Melih Gümüşbıçak, Mehmet Ayan Murat Tanırlı ile birlikte her hafta Skyturk360’ta Orta Saha programındayım.. Bu hafta hem pazar, hem de pazartesi maçlarından sonra Orta Saha var.. Bekleriz..

Yazarın Tüm Yazıları