Terim:Benim maçım

Güncelleme Tarihi:

Terim:Benim maçım
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 16, 2002 11:54

Hafta sonu oynanacak Fiorentina-Milan maçıyla ilgili olarak Corriere dello Sport Gazetesi'ne demeç veren Fatih Terim, "Bana kimi tutacağımı sormayın" dedi. Geçen sezon Fiorentina'da, bu sezon da ilk 9 haftada AC Milan'da çalışan Fatih Terim, hafta sonunda yapılacak karşılaşmayı "Evet, benim maçım" şeklinde değerlendirdi.

Haberin Devamı

"SEVDİĞİM TÜRDEN..."

Polemikten uzak durmak istediÄŸini belirten Terim, "Tabii ki 2 takımımın da yaptıklarını izliyorum. Fiorentina-Milan maçını izlemek beni mutlu eder. Çünkü önemli bir maç olacak, benim sevdiÄŸim türden olacağı bir gerçek" diye konuÅŸtu.Â

"STRATEJİYİ SÖYLEYİN"

Seri A'da zor günler geçiren ve ekonomik kriz yaşayan eski takımı Fiorentina ilgili soruları da yanıtlayan Terim, "Sorunlar ve bu durum önceden biliniyordu. Gerçekten çok üzgünüm. Benim Fiorentina'ya geleceğime ilişkin haberleri okudum. Ama sanırım Cecchi Gori ile sorunlar olabilir. Eğer kulüp el değiştirirse, ilk olarak programı, stratejiyi, görevleri, beklentileri ve hedefleri görmek gerekir. Bana bunların ne olduğunu söyleyin size cevabımı vereyim" dedi.

Tecrübeli teknik adam, "Terim'den sonra da Milan'daki sorunlar sürüyor" şeklindeki hatırlatmaya her hangi bir karşılık vermeyeceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!